zondag 24 mei 2009

Onrustig geslapen

Vannacht heb ik onrustig geslapen. Ik werd wakker en was zo emotioneel opeens. Ik werd zo verdrietig van alles en wenste zo hard dat mijn leven weer zo was zoals altijd. Onbezonnen, zin in het leven en de toekomst..JW werd wakker van mijn gesnik, maar gelukkig sliep ik daarna vrij snel door. Ik lag half wakker/ half slapend te huilen. Ik denk dat ik gedroomd heb en me in mijn dromen heel erg bezig heb gehouden met alles wat mij boven mijn hoofd hangt. Het is soms zo moeilijk om gewoon maar door te gaan.

Vandaag overdag was best een leuke dag. Ik heb even gesport in de sportschool en JW is wezen voetballen. Daarna zijn we naar een verjaardag geweest van een vriend van JW in Zwolle. Het was heerlijk weer natuurlijk en zo rijdend in de auto , muziekje aan en het mooie weer buiten had ik wel zin om de hele dag door te rijden. Weg van alles, we zien wel waarheen tot we niet meer kunnen.

Ik ben heel blij dat ik me zo voel als ik me nu voel. Toch is het soms moeilijk als je om je heen mensen vol energie plannen zoet maken, kinderen ziet krijgen, carriere ziet maken... Niets geen afgunst, ook geen kwaadheid maar wel des te meer het besef dat je op sommige vlakken gewoon niet meer meedoet.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Hoi meis,
Ja, dat herken ik wel, in de auto stappen en rijden tot waar mijn oude leven ophield, daar alles weer oppakken en verder gaan. Maar dat gaat jammer genoeg niet.
In dromem wordt veel verwerkt, omdat je het soms overdag niet toelaat, bewust of onbewust.
Wel fijn dat je toch een leuke dag had. Het is zeker prachtig weer, vandaag nog maar zo'n dagje..!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Het is zo moeilijk wanneer andere mensen over hun toekomst praten, terwijl jij beseft dat dat er voor jou niet meer inzit. Het is zo hard. Dat heb ik altijd het moeilijkst gevonden: geen toekomst te hebben en dat vergt heel veel verwerking. Door toch mijn leeftijd was ik in staat om te zeggen, mijn toekomst is nu, nu is mijn pensioen, hoe lang het duurt weet ik niet, maar ik moet het er nu van nemen. Dat doen wij nog steeds. Dat is wat jij gelukkig ook kunt doen, plannen maken op korte termijn, de verwerking van dit alles kost heel veel tijd, emoties komen en gaan, zoals in je dromen. Het lucht even op en kun je voor een tijdje verder. Ik ben blij dat jij je toch goed voelt en kunt genieten van een dagje weg.
Liefs Ibella