zaterdag 9 mei 2009

Gadget

Vandaag heb ik mezelf getrakteerd op een nieuwe gadget, een I-phone. Gisteravond waren we bij een vriendin te eten en haar lover had er ook 1. Ik had al een paar keer de neiging om hem te kopen, maar steeds weer een reden om het toch maar niet te doen. Vandaag dacht ik hup gewoon kopen ! Ik ben er heel blij mee.

Na het shoppen ben ik samen met JW gaan uitvogelen wat mij I-Phone allemaal kan. Gezellig samen prutsen met mij nieuwe gadget. JW wil natuurlijk alles uitvogelen en zorgt er weer voor dat mijn I-phone vol komt te staan met leuke dingen. Samen achter de laptop filmpjes maken, mijn I-phone installeren dat soort dingen doen wij samen heel graag. Als we zo samen gezellig bezig zijn dan hoop ik dat we nog zo lang mogelijk samen dat soort dingen kunnen doen!

Aan het einde van de middag kwamen er vrienden uit Leiden en daar zijn we gezellig mee wezen eten. Zometeen gaan we lekker slapen , eerst maar eens proberen JW bij mijn I-phone weg te slaan, die met mijn zusje een conference call uitprobeert..

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, ik zie het voor me, zo gezellig samen, dat nieuwe apparaatje installeren en zorgen dat het allemaal goed werkt.
Veel plezier er mee meis!
Ik hoop dat je hem heel lang mag gebruiken, beter nog helemaal mag verslijten en dat je gewoon daarna weer een nieuwe moet kopen.
Fijne zondag hé!!
Liefs Marjolijn.

Mathieu zei

De Shazam app op de IPhone is vet. Heb je ook weleens dat je een nummer hoort maar je kan niet op de titel of de artiest komen? Je houdt je IPhone voor de speaker en Shazam zoekt het voor je uit. Werkt verbazingwekkend goed! http://www.shazam.com/music/web/pages/iphone.html

hendrike zei

Heel veel plezier ermee,leuk!