zaterdag 2 mei 2009

Oorpijn

Vannacht kreeg ik enorme oorpijn. Het kraakte en stak als een gek en ik had vannacht niet gedacht dat ik nu in Sint Maartenszee zou zitten. Ik ben vanmorgen lang in bed blijven liggen, omdat ik superslecht geslapen had door mijn oor. Tjee ik was even vergeten hoe irritant dat kan zijn. Gelukkig was het vanmorgen een stuk beter, de steken zijn weg. Ik kan alleen nog steeds niet goed horen rechts, het oor zit nog dicht.
Heb toch ook maar de antibiotica geslikt en besloten om gewoon weg te gaan. We hebben met vrienden een huisje en als ik me net fit voel dan kan ik hier ook lekker op de bank liggen of in de tuin zitten.

We hebben lekker gegeten en bijgekletst en liggen nu in bed. Morgen gaan we naar het strand en wat plaatsen in de buurt.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Hoi meis,
Fijn dat je toch gegaan bent, ook al is het met oorpijn. Dit is misschien met die antibiotica goed te bestrijden en heb je toch een paar fijne dagen.
Beterschap en veel liefs Marjolijn.

Ibella zei

Een heel fijn weekend, gelijk heb je. Ook daar kun je op de bank liggen. Grappig vorig jaar hebben we daar in de buurt een week op de camping gestaan, in Burgerbrug en wij fietsten naar Petten voor het strand.
Veel plezier en beterschap.
Liefs Ibella

Esther zei

Groot gelijk hoor....pluk de dag (op welke manier dan ook) ;)

Knuffel Esther

hendrike zei

Je hebt groot gelijk,geniet er maar van!

Marjo zei

Lieve Caroline,

Ik hoop dat je snel weer bent opgeknapt en weer met volle teugen van het LEVEN kunt genieten.
Toi, toi, toi!!

Dikke knuf, Marjo