donderdag 30 april 2009

Huisartsenpost

Vanmorgen werd ik wakker met wederom 39 graden koorts. Ik had gisteren toch uit moeten zieken. Ik voelde me echt lamlendig en heb besloten de doktersdienst te bellen voor een antibioticakuur. Ik kon er vanmiddag terecht en de arts zei dat hij niet goed kon zien in mijn keel of het een bacteriële ontsteking of een virus was. Hij dacht niet dat een antibioticum me snel zou helpen. Ik had gehoopt dat ik me met een kuur wat sneller beter zou voelen, maar ik begin er nu maar niet aan.

De rest van de middag heb ik op de bank gelegen. Ik voelde me al ziek en het liggen op de bank deed me herinneren aan de periode dat ik niks meer kon en alleen maar op de bank lag, waardoor ik me nog ellendiger voelde. Echt een fleurig oranje dagje was het dus niet, helemaal niet bij het zien van de gebeurtenissen in Apeldoorn.

Morgen gaan we met vrienden een paar dagen naar Sint Maartenszee, als ik me zo voel als vandaag dan gaat dat echt niet lukken. Ik hoop dus dat het na vannacht weer een stukje beter wordt.

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Hoop dat jij je vandaag weer wat beter voelt.
Ik hoop dat het uitstapje dit weekend toch door kan gaan.
Beterschap hé!!

Ibella zei

Beterschap, ik hoop voor je dat het weekend met vrienden door kan gaan. Dit is echt wel balen.
Liefs Ibella

hendrike zei

Beterschap,ik hoop dat je je snel wat beter voelt.

Jeanet zei

Heej Karin,
Beterschap! Hoop voor je dat je uitje lekker door kan gaan. Met een zonnetje erbij!
Liefs, Jeanet