dinsdag 14 april 2009

Weer bijkomen

Vanmorgen ben ik wat langer in mijn bed blijven liggen. Jw was er al heel vroeg uit omdat hij naar Arnhem moest in verband met zijn werk. De daagjes Tallin hebben er toch wel voor gezorgd dat ik vandaag echt even bij moest tanken.

Ik heb rustig de vakantiespullen uitgepakt en de was gedaan. Daarna lekker op de fiets naar buiten voor wat boodschappen. Na het fietstochtje voelde ik me alweer een stuk beter. Het is echt heerlijk weer, jammer dat ik merk dat de zon wel een bevorderende invloed op de bijwerkingen van de tarceva heeft. Tenminste dat vermoed ik want sinds het mooie weer is begonnen heb ik meer last van traanogen. Ook is mijn huid enorm droog ik lijk wel een olifant (qua huid dan he ;-) ).

Aan het einde van de middag ben ik dan ook lekker in een oliebad gegaan vanavond zodat die olifantenhuid tenminste weer een beetje minder is voor een paar dagen.

Verder heb ik een start gemaakt in het boek "De kracht van het nu" in het kader van hoe sleep ik me mentaal deze ziekte door. Pittige boek maar wel erg interessant.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Dat is het fijne van thuiskomen, lekker gewoon je eigen dingen doen. Het is nog steeds heerlijk weer, natuurlijk wel vervelend die droge huid, dan maar dagelijks in bad met olie. Succes met het boek, ik ken het niet. Fijne dag vandaag
Liefs Ibella

marjolijn zei

Ja, dat je bij moet komen van de fijne dagen in tallin is niet verwonderlijk.
Maar gelukkig heb je er volop van genoten en er uit gehaald wat er in zat.Dat is het belangrijkste, nu maar rustigaan en weer bijkomen.
Fijne dag, het wordt nog zo'n mooie..!!!!!!!!!