donderdag 2 april 2009

Werken

Vandaag waren we al vroeg uit de veren. Jw ging vandaag naar Utrecht om te praten over een eventuele opdracht. Dat betekende weer een pak aan, vroeger opstaan dan we gewend waren en een paar uur in de auto. De laatste keer dat JW aan het werk was, vlak voor mijn diagnose was hij ook in Utrecht, nu dik een half jaar geleden.

Ik ben vanmiddag ook op mijn werk geweest. JW belde halverwege de middag dat hij de opdracht die besproken is daadwerkelijk gaat uitvoeren. Het zal wel wennen worden zowel voor hem als voor mij, maar ik vind het erg fijn dat JW weer lekker kan werken.

Het afgelopen half jaar bestond in het begin vooral uit het zorgen voor mij. Later deden we heel veel leuke dingen samen, ook hele dagen samen thuis zijn ging prima. Ik heb ontzettende mazzel dat JW dat voor mij gedaan heeft. Dit schrijvende lijkt het net alsof we niet meer samenleven en alsof er een periode wordt afgesloten. De periode van intesieve zorg is al afgesloten, de periode van samen flieren fluiten op een bepaalde manier ook. Natuurllijk nemen we nog voldoende tijd om heel veel dingen samen te doen, alleen is werken nu ook weer een onderdeel en dat is goed. We weten gewoon niet hoe lang ik me goed voel, we kunnen niet gaan zitten wachten tot het weer erger wordt en alleen maar leuke dingen doen. Al er weer zwaarder weer aankomt zien we wel weer hoe we het invullen.

3 opmerkingen:

Ibella zei

precies, laat het gewone leven maar weer beginnen en dat betekent ook werk. Wel even wennen natuurlijk, maar wie weet wat jij ook weer kunt oppakken. De kuka, krijgt ook een plaatsje, maar niet zo`n grote. Luister naar je lichaam. Geniet ook van deze periode. Fijn weekend en liefs ibella

marjolijn zei

Fijn meis, dat je het gewone leven weer een grotere plaats laat nemen, dan de kuka tijd. Die gaat niet weg, maar heel fijn dat hij wat minder op de voorgrond hoeft te staan.
En idd, veranderen de zaken, dan zie je maar weer verder, komt tijd, komt raad, toch!!
Geniet van deze hele belangrijke tijd.
Liefs Marjolijn.

hendrike zei

Ja,je hebt gelijk,vooral niet gaan zitten wachten.Het zal wel wennen zijn,maar het leven lijkt dan misschien ook weer wat gewoner?
Zal voor jullie beide even wennen zijn.