zondag 12 april 2009

Tallinn dag 4

Vandaag zijn we na het heerlijke ontbijt dat we hier elke ochtend hebben richting het eiland Muhu gereden. Na een half uurtje op de boot te hebben gezeten waren we op het eiland. Vlak naast Muhu ligt het eiland Saarema. Daar kun je heen reiden via een dijk. Het eerste wat we gezien hebben op Saarema is een enorme krater. Na de krater zijn we naar het stadje Kuressaare gereden, en daar hebben we rondgeslenterd om het kasteel.

In de middag gingen JW en zijn even op voor een massage bij een groot SPA-ressort. Voor JW was het de eerste keer en een enorm gespierde dwerg achtige masseur heeft hem een uur lang flink gemasseerd :) Hij kwam er helemaal ontspannen weer vandaan.
Ik zelf durfde het niet aan. Op een of ander manier hoef ik met die KUKA geen polonaise aan mijn lijf en zeker ook niet met mijn huiduitslag. Aan de andere kant hoorde ik wel van JW dat het enorm ontspannend is. Misschien in Nederland toch een keertje doen.

Nu liggen we weer in ons inmiddels vertrouwde bedje in het 3S hotel. Morgen laatste dag en terugreis. Nu lekker slapen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat zijn weer een paar prachtige dagen geweest, waar je met veel plezier op terug kunt kijken.
Goede terugreis voor vandaag en weer een welkom thuis.

Ibella zei

Er zijn verschillende soorten massages en pakkingen welke heerlijk ontspannend is. Ga er maar eens na kijken in Nederland, bij een saunacentrum ofzo.
Goede terugreis, liefs Ibella