woensdag 29 april 2009

Keelontsteking

Vanmorgen werd ik ziek wakker. Mijn hoofd klopte en mijn keel deed zeer. De paracetamol heeft dus niet echt gewerkt. Ik had 39 graden dus, ik heb meteen het Behouden Huijs gebeld dat ik niet naar de jongerengroep kon komen. Ik baalde er echt van want het was de laatste keer.
In de loop van de ochtend ben ik toch maar opgestaan om uit te testen hoe ik me dan zou voelen en naarmate ik langer uit bed was voelde ik me iets beter. Tegen de middag was mijn koorts gezakt en toen ben ik toch nog naar de jongerengroep gegaan.

De jongerengroep was best emotioneel. Het thema was afscheid nemen. Het was heel bijzonder om te horen hoe iedereen omging met afscheid nemen en wat doodgaan precies voor ze betekent. Toch merk ik dat ik nu ik me wat beter voel er niet zoveel bij stil wil staan. Toen ik veel zieker was en ik dacht de kerst niet meer te halen dacht ik er veel meer over na.
Het is best gek om afscheid van de groepsleden te nemen. Een jongen is echt in het laatste stadium. In juni gaan we nog een keer iets leuks doen met zijn allen en ik hoop dat hij er dan nog aan mee kan doen. Het is misschien maar goed dat de groep niet al te lang heeft geduurd, als je je teveel aan mensen gaat hechten kan het ook heel zwaar worden om mensen af te zien takelen.

Vanavond hadden we ook nog een toneelvoorstelling in de stadsschouwburg. ' Vermoorde onschuld'. Na de voorstelling bij het teruglopen naar de auto merkte ik dat ik mijn griep heus niet over is. Hoezo een kei in ontkennen;) Er zitten witte puntjes achter in mijn keel dus dat lijkt op een ordinaire keelontsteking. Ik ben blij dat de scan vrijdag net achter de rug is, anders ga je je toch meer zorgen maken dan nodig is.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
He, wat een pech, dat dit griepje niet aan jou deur voorbij gaat.
Maar het heerst op dit moment echt, hoor het hier ook veel.
Er zit niet veel anders op dan gewoon maar uitzieken.
Fijn dat je toch nog naar de jongerengroep gegaan bent, ook al zal het zeker emotioneel geweest zijn.
Je hebt veel met elkaar beleefd met de bijeenkomsten.
Misschien vandaag toch ook nog een beetje een oranje dagje.
Beterschap he!!

Ibella zei

Van een flinke keelontsteking kun je vreselijk ziek worden. Hopelijk ben je niet helemaal gevloerd vandaag. Heel goed dat je naar de jongerengroep gegaan bent, want je moest nu ook letterlijk afscheid van ze nemen, alhoewel, je ziet elkaar in juni weer
Ik heb nog steeds contact met een vrouw van onze groep en gelukkig gaat het met haar heel goed. Twee anderen zijn inmiddels overleden, we zijn naar de crematie geweest en dat is best heftig.
Ik wens je een hele gezellige dag en wie weet lukt een terras in de stad vandaag.
Liefs Ibella

Esther zei

Vandaag dan de hele dag heerlijk in bed blijven en gewoon gaan uitzieken. Wel heel goed dat je naar de jongerencentrum bent gegaan omdat het ook de laatste keer was.
Nu doe je vandaag gewoon lekker niets.
En inderdaad mijn longarts is heel muzikaal. We hebben het niet alleen voor longkanker hehe

Dikke knuffel Esther