zondag 19 april 2009

Terrasje

Alweer een week voorbij. Nu de scan weer nadert realiseer ik me dat ik echt ontzettend veel heb ondernomen in de periode tussen de vorige scan eind januari en de komende. Ik kan mezelf in ieder geval niet verwijten dat ik op de bank zit te kniezen. Hoewel zo af en toe een kniesmomentje op de bank ook helemaal niet verkeerd is.
Ik ben na de uitslag van de vorige scan wezen skieen (3 weken), naar Rome geweest en naar Tallinn. Tussendoor zie ik mijn familie, vrienden en ben aan het sporten. Ook ben ik mijn werk weer een beetje aan het oppakken, maar dat gaat me nog niet al te makkelijk af.
Vandaag was een lekker rustig dagje, ik had geen afspraken of plannen gemaakt. Dat betekende lekker uitslapen, ontbijten en toen ben ik samen met JW even wezen sporten. Daarna zijn we de stad ingegaan om op een terrasje te zitten. Ik wilde niet niet pal in de zon zitten en daarom werd het al snel te fris.

Thuis ben ik weer in een oliebad gegaan, voor mijn droge huid en omdat ik me een beetje raar in mijn maag voelde. Ik merk dat wel vaker, bij sommige dingen die ik eet krijg ik echt een onbestemd gevoel in mijn darmen. Dit is een bijwerking van de tarceva. Ik heb het gevoel dat het soms versterkt wordt door wat ik eet, ik ben er alleen nog niet zo goed achter welk voedsel het precies veroorzaakt. Ik heb het namelijk lang niet altijd. Gelukkig gaat het nu wel iets beter.

Vanmiddag heb ik ook de foto's van ons tripje naar Tallinn op mijn weblog gepost, dus die zijn nu ook te ' bewonderen' .

3 opmerkingen:

hendrike zei

Je doet zeker veel!
Geniet er maar lekker van.
Veel sterkte en succes met de scan.

marjolijn zei

Fijn toch, meis, dat je het allemaal kunt doen.
Geniet er maar lekker van.
Mooie foto's..!!
Fijne dag he!!

Ibella zei

leuke foto`s, je kunt zien dat je genoten hebt.Het was een heerlijk weekend voor terrasjes, maar dan wel uit de wind. Ja, jullie hebben ongelooflijk veel gedaan en doe je nog steeds zoals sporten, goed hoor. Lastig die maag en darmen. Bij mij werd het vaak veroorzaakt door sterk gekruid eten en te vette dingen. Na het eten kon ik dan direkt door naar de WC.
Fijne dag en liefs Ibella