zaterdag 4 april 2009

Japan

Gisteravond is het best laat geworden. We hebben nog een film gekeken op de bijkamer.
Vamorgen dan ook niet al te vroeg uit bed en ik merk dat ik daar echt sloom van wordt. Heb de hele dag een beetje het gevoel alsof er een doos met watten in mijn hoofd zit. Normaal gesproken maak ik me daar nooit zo druk om, had het wel vaker. Maar ja met de kuka maak je je wel eerder druk natuurlijk.

Vanmiddag zijn we met de fiets maar even de stad ingegaan, even in de frisse lucht en in beweging. De hoofdpijn nam wel iets af gelukkig, maar helemaal weg is het nog niet. Voor we de stad in gefietst zijn zijn we nog even langs de zus van JW geweest voor een snel bakkie koffie. Toen we de boodschapjes hebben gedaan in de stad zijn we nog even wezen sporten.

Vanavond hebben we met de complete HBES bakkers family in de stad Japans gegeten. Het was erg lekker, vooral de annanas. Ik hoop dat het morgen wat zonniger is en dat de watten uit mijn hoofd verdwenen zijn ;)

1 opmerking:

marjolijn zei

Hoi meis,
Ja, zo'n doos met watten in je hoofd is niet lekker.
Hoop dat het vandaag weer wat beter is.
Geniet maar van de zondag, of het zonnetje gaat komen....?? Ik hoop het!!