vrijdag 10 april 2009

Tallinn dag 2

Alweer dag 2 in Tallinn. Gisteren lagen we erg laat in bed en dat hebben we alle vier gemerkt vandaag. Omdat we veel dingen hebben bezocht met de auto waren we ook niet veel in de buitenlucht en daar werden we heel sloom van. Zojuist ben ik lekker even in bad gegaan en nu lig ik even op bed mijn weblog te typen.

Vandaag zijn we naar het westen van Estland gereden. Al vrij snel kom je dan uit op het platte land van Estland. Kaal en dor nu de sneeuw net is verdwenen. We stopten eerst bij een bos waarin watervallen lagen. Daarna zij we naar Haapsalu geweest . Een typisch Ests plaatsje, alles huizen zien er een beetje Deens uit en sommigen zijn in erg slechte staat. Ook zie je onderweg veel zogenaamde Chroetsjov flats, grote grijze gebouwen die niet echt vrolijkheid uitstralen. Op de terugweg zijn we bij een bankje geweest die is gemaakt ter nagedachtenis aan Tchaikovsky, Het bankje ligt bij een meer waar heel veel zwanen in zwemmen..

Los van het beetje slome gevoel gaat het verder goed met me. Ik merk dat mijn hoofdpijn iets minder wordt. Wel zijn mijn ogen steeds wat rood en krijg ik pukkeltjes op mijn oogranden, bij de onderste wimperrand zeg maar..

3 opmerkingen:

Esther zei

Hey Karilientje,

en die pukkeltjes zijn zoooooo grrrrrr not funny...
Maar ehhhhh...lekker genieten van Tallin en fijne dagen

Groetjes en knuffel Esther

marjolijn zei

Ja, je zal zeker weer veel indrukken opdoen.
Fijn dat het allemaal goed gaat en je alles mee kunt doen.
Geniet maar volop..!!

Ibella zei

Pasen in Estland, had je dat ooit gedacht. Lekker genieten.
Liefs Ibella