woensdag 22 april 2009

Hoed

Zit mijn weblog te typen met de radio aan. Ik vind het heel moeilijk om muziek te luisteren sinds ik ziek ben. Muziek raakt je op een of andere manier meer dan voorheen. Ik vond en vind muziek wel erg fijn om naar te luisteren en ook leuk (alleen als ik alleen thuis ben) om keihard mee te zingen. Tegenwoordig is er minder sprake van meezingen, maar eerder sprake van meejanken.

Vanmiddag heb ik lekker gewinkeld met mijn moeder, zusje en haar dochtertje. Mijn moeder had nog geen kado voor haar verjaardag gekregen en we zijn met zijn drieen lekker een middagje wezen shoppen, koffie drinken en uiteindelijk ook geslaagd voor een kado.
Van mijn moeder heb ik een mooie hoed gekregen, een grote zonnehoed. Ik mijn achterhoofd speelt wel de gedachte 'Tja als ik die nog maar nodig heb na vrijdag' Straks wijst de scan uit dat de tarecva niet meer werkt en moet ik er mee stoppen, reken er dan maar op dat ik mooi zonder hoed in de zon ga zitten ;) Naja dan kan ik hem altijd nog gebruiken om mijn verdrietige gezicht enigzins te camoufleren. Sjonge jonge wat een vrolijkheid en optimisme!

Zometeen gaan we eten bij de zus van JW en daarna komen de HBES bakkers nog even wat bij ons drinken. Dat wordt weer genoeg afleiding en gezelligheid. Morgen nog even een dagje doorbijten en dan weten we vrijdag weer hoe het met de Kuka gesteld is..

4 opmerkingen:

marjolijn zei

En vandaag beloofd het weer een stralende dag te worden, waar de zon speciaal voor jou en allemaal komt schijnen, meis.
Goede moed, dikke knuffel.
Marjolijn.

Ibella zei

Nog even moed houden, straks kun je misschien opgelucht lachen en genieten van een prachtige hoed. Ik duim voor een goede uitslag.
Liefs Ibella

hendrike zei

Ja,dat herken ik wel,ik huil ook veel op muziek,terwijl ik verder niet zo veel huil,maar muziek maakt vaak wat in mij los,toch vind ik er ook steun in.Vaak heb ik muziek op,dan huil,zing of geniet ik,maar soms is het me te heftig en blijft het uit.
Ach,lieve caroline,je kunt niet altijd vrolijk zijn,zo vlak voor de scan is het ook enorm moeilijk. Ik wens je heel erg veel sterkte vandaag en morgen.Ik ga voor je duimen!
Liefs Hendrike

Marjo zei

Een beetje dame heeft een hoed!!! Dus laten wij van een nood een deugd maken en een rage gaan ontketenen: op die sexy hoed. Ik ga van de week ook op jacht naar een zomers exemplaar.
Lieve Caro, ik wens je heel veel sterkte voor morgen bij de scan en de uitslag.
Dikke knuffel, Marjo