donderdag 16 april 2009

Wimpers knippen

Vanmorgen heb ik de hele ochtend bij de kapper/schoonheidspecialilste gezeten.
Mijn haar is lekker geknipt, gewassen en er is een spoeling doorgekomen. Het was steeds zo enorm droog en niet in model te krijgen dat glans en model in mijn haar doel 1 was bij de kapper.
Terwijl ze me knipten kreeg ik natuurlijk weer commentaar op mijn wimpers. De kapster dacht dat ik extensions op mijn wimpers had gezet. Toen ik vertelde hoe het zat was ze verbaasd, dat had ze nog nooit meegemaakt. Nee gelukkig niet nee..

Maar de mevrouw die mij hielp was erg aardig en terwijl mijn haar gewassen werd en ik lekker achterover lag in de wasbak werden mijn wimpers geborsteld en bijgepunt. We hebben er wel keihard om moeten lachen. Ze vond het bijna zonde om te doen, omdat ze het mooi vond. Ikzelf vond dat ik net op mickey mouse leek, bovendien kreeg ik er ook last van. Mijn wimpertjes zijn nu dus weer even lekker fris, ik zie een stuk beter, mijn haar is weer wat glansender en dat maakt meteen dat ik me fijner in mijn vel voel.

De rest van dag ben ik gewoon thuisgebleven. Een oud collega is op bezoek geweest en dat was erg leuk. Vanavond met een neefje van JW (een broertje van de neefjes die mee naar Tallinn waren) gegeten. Dat was heel gezellig, zometeen lekker slapen.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk toch zo'n opknapbeurt....!!
Kun je mooi het weekend in.
Genieten maar.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ik denk dat alle tarceva slikkers daar wel mee te maken krijgen, al heb ik niet zo luxe als jij laten doen, maar gewoon de schaar erin gezet.
Liefs Ibella

hendrike zei

Lijkt me lastig,van die groeiende wimpers,hoor het van veel lotgenoten.
Fijn dat het nu weer allemaal kort is.
Alvast een fijn weekend!