vrijdag 17 april 2009

Jarige mams

Wat een verassing vandaag zeg, het was heerlijk weer. Vandaag ben ik bij mijn ouders geweest. Mijn moeder is jarig en we hebben er lekker koffie gedronken. Anne Sophie was er ook en ik heb lekker met haar kunnen spelen. De hele middag buiten geweest met een of andere cowboy hoed die mijn ouders nog hadden liggen op mijn hoofd;)

Vanmorgen heb ik nog even een halfuurtje gesport en dat ging prima. Ik hoop dat het weer een beetje lekker blijft want dan willen we morgen lekker even buiten gaan wandelen. We hebben er door alle vakanties helemaal niet meer zo bij stil gestaan, maar morgen is the walk for live, een wandel/ren evenement ten behoeve van het kankerresearchfonds van het UMCG. Achteraf had ik wel mee kunnen doen, misschien dat we morgen nog even gaan kijken.

Zometeen kijken we nog een filmpje en dan is er weer een goede dag voorbij.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Proficiat nog he, met mams!
Ja, jullie in het noorden hebben geboft, in het zuiden was het gewoon slecht, heel veel regen...
Fijn weekend , meis!

Ibella zei

Nog gefeliciteerd met je moeder.
Je kunt je nog ter plekke opgeven mocht je dat nog willen. Het lijkt weer een prachtige dag te worden.
Wie weet zie ik je staan.
Liefs Ibella