dinsdag 28 april 2009

Aankomend griepje

Ik lig al lekker in mijn bed en JW ligt naast me. Allebei voelen we ons niet helemaal fit. Een aankomend griepje lijkt het. Hoofdpijn, keelpijn en een koud rillerig gevoel. Hopelijk helpt het op tijd naar bed gaan met twee paracetamol. JW moet er morgen weer vroeg uit en ik heb morgen de jongerengroep , de laatste keer en dat wil ik niet missen natuurlijk.

Vandaag ben ik samen met mijn zusje naar Emmen gereden om even bij mijn ouders langs te gaan. Terug ben ik met de bus gegaan en dat was een behoorlijke tijd geleden. Ik voelde me weer een student, toen ik nog een studentenkamer in Groningen had zat ik ook vaak in de bus na een bezoek aan mijn ouders. Het leek heel lang geleden dat ik nog studeerde, lekker onbezonnen en kerngezond.

Vandaag kreeg ik ook een uitnodiging van een middelbare school vriendin om op haar bruiloft te komen. Ik had haar al heel lang niet meer gesproken en ze vroeg hoe het met me ging. Elkaars emailadres hadden we niet meer en het contact was een beetje verwaterd, toch heb ik nog vaak gedacht dat ik haar moest bellen om te vertellen wat er met me aan de hand is. Toen ik haar aan de telefoon had en mijn verhaal deed merkte ik weer hoe erg het is allemaal. Iemand die je best goed kent het nieuws vertellen als je er zelf al aan gewend bent is heel bijzonder. Ik bleef heel kalm en vertelde 'dood' gewoon dat ik niet beter zou worden, maar dat ik me nu gelukkig heel goed voelde en wellicht nog wel een jaartje meekon. Toen zij begon te huilen kreeg ik het ook te zwaar.

Ondanks de griep en het vertellen van mijn verhaal was het vandaag een goede dag. Nu maar hopen dat de griep ons niet te pakken krijgt..

4 opmerkingen:

je zus zei

Ach ja, zo is er weer een dag voorbij.
Ik vond het wel heel gezellig en Anne-Sophie heeft zich ook kostelijk vermaakt, kortom moeten we vaker doen!
En dit moeten we ook vet onderstrepen want de dagen vliegen aan ons voorbij!

Dus ik zou zeggen tot volgende week op de volgende logeerpartij!

xxx

marjolijn zei

Hoop dat de griep niet doorzet, en dat de avond vroeg naar bed en de paracetamol zijn werk goed gedaan heeft.
Succes met de jongerengroep.
Fijne dag meis.

Ibella zei

Dezelfde klachten had ik de afgelopen dagen. Ik hoop dat het vanochtend beter gaat en je naar de jongerengroep kunt.
Heftig zo`n telefoontje met een vriendin.
Al met al toch een goede dag en dat is het belangrijkste.
Liefs Ibella

Esther zei

Hey Carilientje,

Heb je koninginnedag en dan ga je een griepje krijgen, maar dat moet je niet doen. Ik heb net je afgelopen drie logjes gelezen. Dat je heel boos bent omdat je kuka (zoals jij dat noemt) hebt, kan ik mij heel goed voorstellen. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik vooral de eerste twee weken na de diagnose heel boos ben geweest. Vooral ook omdat ik kids heb en dat is scht niet leuk met deze ziekte hoor! Daarna heb ik eigenlijkde boosheid overgeslagen....Doe het maar rustig aan en geniet van alles om je heen.

Dikke kus Esther