donderdag 23 april 2009

Nog 1 nachtje

Gisteravond hebben we lekker gegeten bij de zus van JW. Daarna kregen we nog bezoek van de HBES -bakkers. Het was zoals altijd enorm gezellig, veel te laat en het wordt vast snel weer herhaald. Zo vlak voor de scan is het extra fijn om even ongedwongen afleiding te hebben, gezellig te kletsen , keihard te lachen en zo moe en voldaan in bed liggen dat stressen over een scan er even niet meer bij kon.

Toen ik vanmorgen wakker werd was het natuurlijk wel het eerste waar ik aan dacht. Ik ben net zo lang in bed blijven liggen tot het malen in mijn hoofd niet leuk meer was.
Na het ontbijt zat ik achter de laptop en heb ik nog even gekeken naar de ' uitzending gemist versie' van het 60-jarig bestaan van het KWF kankerbestrijding. Dit was gisteren op tv. Ik werd toch getriggerd om er naar te kijken hoewel ik er soms ook kromme tenen van kreeg, maar goed. Het werd nog weer eens duidelijk neergezet dat er zo ontzettend veel mensen kuka hebben, hebben gehad, of het nog krijgen. Een op de drie Nederlanders, dat vind ik ontzettend veel. Elk kwartier sterft er iemand in Nederland aan kanker, wat een verschrikkelijke gedachte. Uiteraard zitten daar ook bekende nederlanders bij. Gisteren is Martin Bril overleden. Ondanks dat hij heel veel schreef, heeft hij (bij mijn weten) nooit veel over zijn ziekte geschreven.

Zometeen stappen we in de auto richting Heemstede. In de auto zullen we weer genoeg te speculeren hebben over de scan uitslag van morgen. Het heeft totaal geen zin, stressen heeft ook geen zin, maar ja ga dat maar eens proberen niet te doen ;)

Ik houd jullie morgen op de hoogte, de laptop gaat weer mee uiteraard. Om 8.30 lig ik in de scan en om 9.30 zal ik de resultaten met Postmus bespreken.

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, zo'n gezellige avond doet wonderen he!
Hoop dat je nu een goede rit naar Heemstede hebt.
Zet hem op meis!Succes morgenvroeg.
Liefs Marjolijn.

Esther zei

Hey Carilientje...

Goh, wat was jij snel bij mij zeg...het berichtje stond er amper op de log en toen kwam jouw reaktie al ;)
Maar wat hebben jullie nou toch met de zon en Tarceva. Ik heb geen petjes of hoedjes op hoor en zit in de tuin in de schaduw of parasol, maarja op de fiets zit ik af en toe echt wel in de zon, maar ik heb nergens last van!
En waarom zou de Tarceva niet helpen? Ik slik dat ding al vanaf augustus. Heb je al bijwerkingen gehad dan?

Groetjes Esther

Ibella zei

heel veel succes morgen, ik zal voor je duimen. Gezellige avond bij jullie vrienden. Gelukkig ben je vroeg aan de beurt. Hey meis, nu heb je de koningin gemist in Groningen, haha.
Liefs Ibella

Mark zei

toi toi toi!