vrijdag 3 april 2009

Sunny day

Wat een weertje zeg vandaag! Ik heb vanmiddag heerlijk buiten gezeten, helaas niet echt in de zon want dan verbrandt mijn gezicht. Nu het weer echt mooier en warmer wordt merk ik wel dat ik het nog moeilijk ga krijgen om niet teveel in de zon te komen. I love the sun..en nu moet ik hem/haar mijden. In ieder geval alles bedekt en een hoedje op..Morgen maar eens kijken naar een hoedje ..

Mijn ouders waren er ook nog even met Anne sophie vanmiddag. Het dochtertje van mijn zusje echt een enorm schatje. Heb lekker even met haar gespeeld en haar een kadootje uit Rome gegeven.

Vanavond hebben we nog even gesport en nu genieten we van thee met chocola samen met twee neefjes van JW. Morgen wordt het wederom mooi weer, genieten dus!

1 opmerking:

marjolijn zei

Heerlijk he, dit is echt lente...!!!
Volop genieten meis.
Ga maar fijn op hoedjes jacht, zal best schelen.
Succes!!