maandag 13 april 2009

Dag Tallinn

We zijn weer thuis van onze Tallinn trip. De afgelopen periode hebben we natuurlijk ontzettend veel gereisd en het is altijd weer heel fijn om thuis te komen.
Ik geloof dat ik nog de afgelopen tijd meer op vakantie ben geweest dan de afgelopen 3 jaar bijelkaar opgeteld ;) Nu ik me nog goed voel wil je zoveel mogelijk zien en doen. De trip naar Tallinn was ook weer een ontzettend leuk uitstapje. We hebben veel gezien, genoten van de luxe in het hotel en van onze reisgidsen (de neefjes van JW). Zij hebben ons rondgeleid de afgelopen dagen, we hebben enorm gelachen met zijn allen, ik heb veel van hun 'oude leventje' in Tallinn gezien. Alle dagen kon ik prima volhouden, zelfs een nachtjes stappen wat ik sinds tijden niet meer had gedaan ging prima.

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen ,ik werd pas om 10.30 wakker. Het ontbijt werd gelukkig tot 12.00 uur geserveerd. Het ontbijt was elke ochtend een feestje.
Na het ontbijt ben ik samen met JW de stad nog even ingelopen, het was heerlijk weer, niet heel warm maar wel heel zonnig.
JW heeft in een groot warenhuis (Stockmann) wat nieuwe kleren gekocht en daarna zijn we op een terrasje gaan zitten en hebben we samen met de neven van JW nog wat gedronken. We vlogen om 17:30 uur en waren om 18:45 uur in Nederland (Estse tijd 19.45). Daarna met de trein naar Groningen en met de taxi naar huis. Kortom best weer een intensief dagje maar ik lig moe en voldaan in mijn bed. JW moet morgen gewoon weer aan het werk. Dat zal wel weer even wennen zijn na al die dagen met drie mannen om me heen :)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Welkom thuis, fijn dat je zo genoten hebt.
Natuurlijk moet je nu het goed gaat zoveel mogelijk genieten, op welke manier ook.
Dit heb je mooi weer gehad.
Natuurlijk zal het vandaag weer even wennen zijn, maar met een heel mooi weekend om van na te genieten. Succes weer meis!!

Ibella zei

Je hebt helemaal gelijk, zolang het kan, gewoon doen. Wat zal je verwend zijn door al die mannen. Vandaag omschakelen en vooral JW, die aan het werk moet. De dag begint mistig, maar laten we hopen dat de zon zich nog laat zien.
Fijne dag en geniet maar van je eigen huisje.
Liefs Ibella