dinsdag 7 april 2009

Reizen

Gelukkig heb ik goed geslapen vannacht. Ik was wel vroeg wakker voor mijn doen. (7.30). Ik ben er maar op tijd uitgegaan en met een muziekje , krantje en de laptop was het superelaxed. Om 10.00 uur stond ik in de sportschool en heb ik een half uurtje op de hometrainer gefietst.

Na de lunch heb ik thuis muziek geluisterd en nagedacht over dingen die ik nog wil doen en hoe ik mijn weken een beetje in wil gaan vullen. Het is voor mij belangrijk om wel de deur uit te moeten en me nuttig te voelen. De uren die ik op mijn werk ben geweest waren nuttig en ook leuk.
Tegelijkertijd realiseer je je dat je niet meer meedraait zoals je deed. Ik heb inmiddels wel geleerd naar mijn geest en lichaam te luisteren dus hoe ik het werk in ga delen laat ik wel op me af komen. UIteindelijk rolt er wel iets uit wat bij me past.

Naast het werk zit ik ook te denken wat ik nog meer met mijn tijd wil doen. Morgen vertrekken we voor een paar dagen naar Estland (Tallinn). Twee neven van JW hebben er gewoond en gaan ons het land laten zien. Na deze trip hebben we nog niets gepland staan.
Ik wil wel graag weer plannen maken voor leuke tripjes. Dat zijn toch wel dingen waar je steeds naar uit kan kijken. De planning hangt af van de scanuitslag in april natuurlijk. Een zomervakantie plannen is best lastig omdat ik niet een vakantie kan boeken met zon, zee en strand. Ik pijnig mezelf alleen maar door de zon op te zoeken terwijl ik er niet echt volop van kan genieten. In de zomer zou ik het wel gaaf vinden om echt een verre reis te maken..Genoeg tijd om over na te denken en geen vervelende bezigheid..

Eerst maar eens ervaren hoe Estland is, ik houd jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

Ibella zei

Natuurlijk rolt er voor jou iets goeds uit waarmee jij uit de voeten kan.
Ja, de tijd vullen. Gek hè om daar zo mee bezig te zijn, een mens wil toch iets zinnigs gaan doen met zijn /haar tijd. De komende dagen wordt het dus Estland, alvast heel veel plezier.
In 2006, toen ik tarceva kreeg, zei men nog tegen mij, ga maar met je gezicht in de zon, drogen de puistjes goed uit, maar ik verbrande alleen maar en de puistjes bleven ook. Succes met het plannen maken, dat is ook 1 van mijn liefste bezigheden.
Liefs Ibella

hendrike zei

Ja,erg herkenbaar,even stil staan bij wat je wil en kunt.
Is er niet een land wat je graag wil zien waar de warmte mee valt? Of de vakantie onder een zonnehoed op parasol doorbrengen? Ik heb een paar jaar de zon vermeden,vond dat ook heel moeilijk,maar merk nu dat ik zeker in de zomer ook benauwd wordt in de zon,dus houd ik het ook zoveel mogelijk in de schaduw.
Veel plezier en succes met het plannen,dat gaat je zeker lukken hoor!
Liefs Hendrike

marjolijn zei

Ja, een goede EN zinvolle tijdsbesteding hebben is erg waardevol, het brengt je weer een beetje terug in de wereld, waar je graag wil zijn. En ook een beetje uit de wereld van ziek zijn, waar je niet graag wil zijn.
Heel herkenbaar lieve meis..!!
Voor nu allereerst een paar fijne dagen in Estland en have fun!
Liefs Marjolijn.

Esther zei

Hey Karolientje,

Tja, het mooi bruin worden zit er voor mij ook niet meer in. jammer, maar het is niet anders. Gelukkig heb ik op dit moment niet zo heel veel last van de zon en kan ik er gewoon in fietsen. Ik denk dat het deze zomer alleen onder de parasol zitten word. Vorige week La Roma en nu Estland...je hebt het goed zeiiten zeggen. Geniet er maar van. Vrolijke paashaas!

Dikke knuf Esther