dinsdag 19 mei 2009

Schaapjes tellen

Vanmorgen was het weer creatief bezig zijn op het Behouden Huijs en dit keer hebben we met klei gewerkt. Echt enorm leuk! Ik word steeds enthousiaster. In klei kan je lekker kneden, er op slaan, het is gewoon bijna sport om mee te werken en je kan je agressie er ook lekker in kwijt. Het resultaat was ook best leuk voor iemand die nooit kleit ;)

Vanmiddag was ik best moe. Vannacht heb ik enorm slecht geslapen. Ik kon gewoon niet in slaap komen en dan ga je malen en nadenken en ik werd er niet vrolijker van. Ben maar met mijn nieuwe 'dinkie-toi de iphone' aan het prutsen geslagen. Op een gegeven moment ontdekte ik een download waarmee je slaapliedjes kunt afspelen. Dus toen lag ik te luisteren naar schaapjes die over een hek springen....... hielp eigenlijk niet maar het was wel leuk.

Vanmiddag heb ik niet veel meer buitenshuis gedaan, te moe. Alleen wat werk dingetjes, lekker rustig achter de pc. Janwillem kwam pas om 20:00 uur terug, ook heel moe. Hij kon net als ik niet slapen vannacht en werd tot overmaat van ramp geplaagd door muggen. Ik hoop dat we vannacht even kunnen bijtanken. De paar daagjes Fontana zullen ook wel helpen.

1 opmerking:

marjolijn zei

Soms even een beetje kalm aan doen, dan gaat het daarna weer beter.
Kijk maar lekker uit naar die paar daagjes samen.