maandag 1 juni 2009

Vakantie gevoel

Alweer zo'n lekker dagje vol met zon en ontspanning. Mijn vader is vandaag jarig en hij vierde het met een etentje. We hebben eerst gewandeld in Gasselte en zijn er daarna blijven eten. Het was heel gezellig. Lekker gegeten, gekletst en genoten.

De afgelopen 3 dagen waren sowieso heel fijn. Ik heb echt een beetje een vakantiegevoel gehad ( en dat had ik nog niet genoeg gehad de afgelopen tijd hehe ). Ik ben veel buiten geweest en we hebben ook een paar dagen lekker met zijn tweeen doorgebracht.

Morgen moet JW weer naar Arnhem en daar blijft hij twee nachten. Deze week dus een nachtje langer alleen dan normaal.

Vanavond heb ik nog een tijd rondgesurfd op internet op zoek naar de laatste stand van zaken rondom longkanker en eventuele nieuwe onderzoeksresultaten. Er is momenteel een groot congres over longkanker gaande (ASCO), waar de onderzoeksresultaten van de hele wereld worden gepresenteerd. Als je je daar eenmaal weer in verdiept word je best gestressed. Er zijn namelijk redelijk wat trials die wereldwijd worden uitgevoerd en je wilt heel graag goed op de hoogte blijven waar je aan mee kan doen en wilt doen. Ik vraag me dan af of ik niet naar Amerika moet, of ik wel goed genoeg trials in de gaten houd..Aan de andere kant zit ik bij Postmus in het VU die internationaal opinieleider is op het gebied van onderzoek dus stel ik mezelf maar weer gerust dat ik me niet TE druk moet maken.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Alsnog van harte proficiat met je vader.
Fijn dat je zo genoten hebt de afgelopen dagen. Zo wordt de accu weer geladen, voor andere tijden.
Alle goeds de komende dagen.

Ibella zei

Ja, de dagen met zon konden niet op, dat was echt genieten hè. Op de hoogte blijven van alles is gewoon best goed, dat zal jou arts zeker ook doen, die van mij ook, want die is naar dat congres.
Fijne dag vandaag,liefs Ibella