donderdag 11 juni 2009

Fotograaf

Vandaag eindelijk de trouwkaarten de deur uitgedaan. Gisteren waren ze binnen en vanmorgen om 8.30 zat ik adressen te schrijven, kaarten in de enveloppes te prutsen en postzegels te likken als ontbijt. JW moest er alweer vroeg uit om op en neer naar Arnhem te gaan voor zijn werk en ik ben er ook maar uitgegaan.

Beide hebben we niet zo'n hele goede nacht achter de rug. Ik droomde dat ik stikte in mijn slaap en was heel onrustig. JW sliep al niet beter. We hebben het best druk de laatse tijd en zijn met van alles bezig, de stress, het verdriet en de onzekerheid zitten er natuurlijk wel en dat uit zich dan wel in een onrustige slaap zo nu en dan.

Mijn zusje en haar dochtertje sliepen hier ook en die hebben me vandaag lekker opgevrolijkt.

Vanavond zijn we bij een fotograaf geweest. Het is nog best lastig om na te denken over mooie foto's: Waar willen we foto's laten maken? Hoe willen we poseren? Gelukkig kunnen we er nog even over nadenken, maar ik wil het liefst niet poseren en vind dat de fotograaf zelf maar in moet zien wat mooie plaatjes zijn. Ik zie mezelf nog niet in een parkje staan met een bos bloemen;) Hoewel er bij ons in de tuin wel wat leuke plaatjes te maken zijn.

Morgen hebben we een bruiloft in Utrecht van een vriendin, misschien dat ik daar nog wat ideeen kan krijgen. De dag erna zitten we ook de hele dag in Utrecht, we hebben dan een feestje van het werk van JW. Ik kan mijn energie dus wel gebruiken de komende dagen. Ik heb deze week bewust wat rustiger aan gedaan, ook omdat de bijwerkingen van de tarceva deze week niet echt vriendelijk voor me waren.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, meis het vraagt allemaal veel van jullie allebei.
Maar de bruiloft zal goed geregeld zijn en als dat allemaal klaar is kan het een prachtig feest worden.
En alle zorgen en stress zoekt zich een uitweg.
Toch een fijn en ontspannen weekend.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Er valt inderdaad veel te regelen, maar het zijn wel leuke dingen. Ik hoop dat je na de dag wel wat foto`s plaatst, want we worden natuurlijk heel nieuwschierig. Gezellig dat je zus en haar dochtertje zo regelmatig bij jullie slapen, zo`n kleintje vrolijkt alles op.
Ik hoop dat het leuke dagen worden in Utrecht en dat de bijwerkingen van de tarceva minder worden.
Liefs Ibella