vrijdag 12 juni 2009

Bruiloft

Op het moment van schrijven van mijn log zitten we in een hotel in hartje Utrecht. We hebben hier vanavond een bruiloft. Een vriendin van me gaat trouwen, ik heb haar al een hele tijd niet gezien of gesproken. Ik ben benieuwd hoe het met haar gaat, wat ze draagt en het zal ook wel emotioneel zijn elkaar weer te zien. Sinds ik ziek ben heb ik haar nog niet weer gezien.

De rest van de dag hebben we niet veel bijzonders meer gedaan. Ik merk wel dat ik het emtioneel wat zwaarder heb de afgelopen week, mijn humeur is niet altijd rooskleurig en dat is voor JW ook niet altijd even leuk, terwijl hij ook al genoeg aan zijn hoofd heeft.

Straks gaan we even lekker wat eten in de stad Utrecht en daarna een feestje vieren. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden..

ps. net terug van de bruiloft, was gezellig maar ook emotioneel, eerst maar eens slapen..

2 opmerkingen:

MARJOLIJN zei

iK HOOP DAT JE ER TOCH VAN GENOTEN HEBT. mAAR DAT HET ALLEMAAL EMOTIONEEL IS GELOOF IK GOED.
MAAK ER TOCH EEN FOJN WEEKEND VAN...!!!
GENIET VAN DE ZON.

Ibella zei

Natuurlijk zijn er dan emoties, wanneer je elkaar na zo`n lange tijd weerziet en dan onder deze omstandigheden. Het geeft niet. Je humeur gaat mee op die baan van emoties, laat het maar even gebeuren. Gelukkig was het een leuk feestje. Fijn weekend nog.
Liefs Ibella