donderdag 25 juni 2009

30

Vanmorgen werd ik wakker en van JW mocht ik de kamer nog niet inkomen. Gisteravond werd ik ook al op tijd naar bed gestuurd en het duurde zeker wel een uur voordat JW zelf naar boven kwam.
Vanochtend snapte ik waarom, JW had de hele kamer versierd. Overal balonnen, slingers, vlaggetjes, mooie linten crepe papier over de tafel met een versgeplukt roosje uit de tuin. Lief he! Ik kreeg een lekker ontbijtje en op tafel lagen allemaal kadootjes, terwijl ik gisteren in de stad van hem ook al een kadootje had gekregen. Een horloge.

In de middag kwamen mijn ouders, zusje en haar vriend en dochter en we hebben lekker in de tuin gezeten. De grootste verassing kwam aan het einde van de dag. Mijn ouders, Martine's dochtertje en vriend vertrokken richting Emmen en ik vroeg me nog af waarom Martine niet meteen meeging. Ze zei dat ze me nog wilde helpen met het opruimen. Ik dacht joh ga toch naar huis..en waarom neem je nog een wijntje? Je moet zo nog naar huis rijden..Opeens stond er een vriendin van me in de tuin die ik niet verwacht had en mijn zusje en zij 'sleurden' me mee de auto in. We reden de stad in en daar kwamen nog meer vriendinnen van me. We hebben heerlijk gegeten bij een tapasbar, roseetjes gedronken en gelachen. Het was echt een superverassing en ik vond het superleuk. Dankjewel Martine dat je dat geregeld hebt! Ik vond het supergezellig!

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn meis, heerlijk om zo je verjaardag te vieren..toch!!
Geniet maar lekker na vandaag.

Ibella zei

Van dit soort verrassingen krijg je energie, wat leuk dat ze dit georganiseerd hebben. Nu lekker nagenieten en een beetje bijkomen misschien. Ik hoop dat je griepklachten helemaal vedwenen zijn en de tarceva zich koest houdt. Kun jij je mooi voorbereiden op de grote dag.
Mag ik weten hoe laat je trouwt op het stadhuis, want dan staan wij daar natuurlijk wel te kijken.
Nu een fijn weekend en liefs Ibella