woensdag 3 juni 2009

Gruwelijk verwend

Alweer de stad in geweest met mijn moeder alleen dit keer. De puntjes zijn op de ' i' gezet vandaag. Mijn kleding is op maat gemaakt en ik heb er leuke sieraden bij. Mijn moeder heeft me gruwelijk verwend.
Het winkelen heeft me echt even goed gedaan, want ik was ontzettend moe vandaag. Ik kon niet slapen vannacht. Om 1.30 sliep ik nog niet en toen ben ik maar een spelletje gaan doen op de pc. Een lekker vrouwenspelletje met ballen en kikkers waarmee je op de ballen schiet. Op de achtergrond had ik een luisterboek opgezet en tegen een uurtje of 0215 sliep ik.
Vanmorgen ben ik naar mijn werk geweest en ik had moeite om mijn bed uit te komen, Ik ben wel blij dat ik het gedaan heb want anders had ik de helft van de dag in bed gelegen.

Ik hoop dat ik vannacht beter slaap. Mogen kan ik lekker uitslapen en heb ik niet veel gepland, lekker uitrusten dus.

1 opmerking:

marjolijn zei

Dat was dus een heerlijk dagje, en zeker om met moeders te gaan shoppen.
Ja, soms heb je dat hé een slapeloze nacht, ik nu. Al in bed gelegen, maar dat was het niet dus nu maar even er uit en wat logjes lezen.
Wie weet lukt het zo meteen wel.
Lieve meis, hoop dat je morgen minder moe bent.
Liefs Marjolijn.