zondag 14 juni 2009

Bezoekje

Vanmorgen kwam ik erachter dat mijn blog niet gepost was van gisterenavond, er is wat mis gegaan. Op zo'n moment merk ik dat ik toch wel een aantal trouwe lezers heb, want ik had meteen allemaal mailtjes of het wel goed met me ging.

Gelukkig gaat het best goed. Vorige week was een wat mindere week wat betreft de bijwerkingen en mijn gemoedstoestand werd daar niet beter van.
Ik zag ook wel een klein beetje op tegen het weekeind omdat we toch redelijk veel hadden te doen. Toch was de bruiloft vrijdag leuk en ben ik blij dat ik geweest ben. Daarvoor had ik ook nog even met een vriendin afgesproken die in Utrecht woont. Ook dat was erg gezellig.
En gisteren een 'circusworkshop' met de collega's van JW. Dat was ook erg leuk. De hele dag buiten circusacts geoefend, lekker in de zon gezeten, gelachen, lekker gegeten en vooral niet aan de kuka gedacht.

Vandaag heb ik even flink uitgeslapen, om 11.00 uur werd ik pas wakker. De rest van de dag was lekker ontspannen. Komende week wil ik graag weer naar mijn werk en gaan we een paar dagen naar het Hof van Saksen (een bungalowpark) met de zus van JW inclusief haar man en kiddo's:) Even lekker ontspannen.

Enige deze week waar ik nog een beetje tegenop zie, maar wat ik tegelijketijd ook erg graag wil, is een lotgenoot bezoeken die ik heb leren kennen in de jongerengroep. De laatste keer was hij niet meer bij de groep. Ik heb erg veel aan hem gehad en miste hem erg de laatste keer. Ik wilde graag nog wat van me laten horen. Elke week hadden we een muzieknummer die we draaiden met zijn allen, hij zou daar een cd van branden, maar dat is hem niet meer gelukt. Ik heb samen met hulp van JW (naja vooral JW) de cd gemaakt en die ga ik hem brengen. Het lijkt me erg moeilijk om hem te bezoeken, hij zit echt in zijn laatste weken. We hadden in de groep gemeen dat we beide niet meer beter worden en dat we kanker in de longen hebben (hij vanuit zijn nieren). Toch wil ik hem bezoeken en hem de cd geven en ik hoop dat hij nog even kan genieten van de muziek.


Een van de nummers die op jongerengroep cd komt is deze:

2 opmerkingen:

Ibella zei

Het is inderdaad heel moeilijk zo`n bezoek, maar volgens mij ook heel veel waard.
Sterkte en liefs Ibella

Marjo zei

Lieve Caroline,

Ik vind het super dat je je lotgenootje gaat opzoeken. Het zal zeker ook confronterend zijn maar het sterkt je wel in je eigen proces. Wat een goed idee trouwens van die cd met de nummers die voor jullie groep zo belangrijk zijn. Sterkte met alles!!!
Dikke knuffel, Marjo