zondag 28 juni 2009

Slechte nacht

Vannacht heb ik echt superslecht geslapen. Ik kon niet in slaap komen en ging malen en malen en werd een beetje angstig. Ik voelde ook een rare druk op mijn rug, dat heb ik eigenlijk wel vaker, maar ik maakte me er opeens heel veel zorgen om. Ook had ik het gevoel alsof mijn luchtpijp werd dichtgeknepen. Ik dacht o jee ik ben alleen wie ga ik bellen als ik me echt niet goed voel?

Er gebeurt heus niet zomaar iets acuuts natuurlijk, maar als je eenmaal in een cirkel denkt en je realiseert wat er allemaal wel heeft kunnen gebeuren dan is het erg moeilijk om jezelf met realistische gedachten tot bedaren te brengen. Gelukkig viel ik uiteindelijk in slaap, maar vanmorgen werd ik ook alweer op tijd wakker.

JW was er vanmiddag weer. Hij zag er best moe uit, maar was gelukkig niet zo brak dat hij niets meer kon. We liggen al op bed, klaar om een film te kijken en daarna op tijd slapen. De dagen kunnen worden afgeteld, vrijdag is het zover. Het weer ziet er goed uit voor komende vrijdag, zelfs wat aan de hete kant..

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja lieverd, soms heb je van die nachten, maar gelukkig toch nog wat geslapen.
Fijn dat JW nu weer thuis is.
En nu wordt het zeker dagen tellen, het is zo vrijdag.
Hoop dat jullie allebei, je rust kunnen nemen en alleen maar goed voor elkaar hoeven te zorgen, dan ben je vrijdag in optima forma conditie.
Succes he!! Maar voor nu slaap lekker!!
Liefs Marjolijn.

Marjo zei

Lieve Caroline,
Zo'n spooknacht kun je eigenlijk niet hebben omdat je alle rust nodig hebt. Toen ik van je ontstoken tenen las dacht ik : "ojee, weer één die kan gaan ontdekken welke schoenen wel goed zitten en zo. Stoten doet zo .... zeer! Ik hoop zo dat het voor vrijdag wat minder wordt. Een badje met soda geeft soms verlichting en zalf (zilversulfadiazine). De dermatoloog heeft deze zalf voorgeschreven en het helpt echt om te verzachten.
Succes met de laatste lootjes voor vrijdag. De weersverwachting is goed hoewel de temperatuur vrij hoog is. Als de luchtvochtigheid maar niet de hoogte in schiet of heb jij daar geen last van?
Houd je goed hè!
Dikke knuffel, Marjo

Esther zei

Vanaf je verjaardag weer helemaal bijgelezen. Ten eerste vanharte gefeliciteerd met je 30ste verjaardag.
Ik wens jou vrijdag ook een supermooie geweldige gave dag om nooit te vergeten, maar ehhhhh...
het wordt ook hot!!!!
Hier in het oosten maar liefs 32 graden. Ik ga dan lekker met mijn dochters naar de camping van mijn moeder, want ik verbrand nog steeds niet en ben nog nooit zo bruin in Nedderland geweest als nu.
Bij mij kleurt de Tarceva mij bruin hahahaha.
aan het zwembad zal ik aan je denken, dat jij in dat wareme sitte apepakkie (sorry je mooiste bruidsjurk) de hiit moet wegpuffen.
Ik hoop echt dat je een supergave dag gaat krijg en ik wacht de foto's af....

Liefs Es