maandag 8 juni 2009

Iets beter

Gelukkig niet al te misselijk meer. Jw was vanmorgen al op tijd naar Arnhem en ik had een afspraak bij het Behouden Huijs. Daarna ben ik naar huis gegaan en nog even op de bank gaan liggen en wat dingen voor het trouwen geregeld. We moesten nog een fotograaf hebben , daar hebben we donderdag een afspraak mee en inmiddels hebben we ook vervoer geregeld.

De 3e juli komt nu wel snel dichterbij, maar de belangrijkste dingen zijn geregeld. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik me goed voel op die dag. Het zou wel balen zijn als ik dan net misselijk ben zoals gisteren.

Morgen weer creatieve therapie, na vorige week heb ik er een beetje een dubbel gevoel bij. Ik vind het echt leuk om bezig te zijn, maar de vorige keer werd ik er behoorlijk verdrietig.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Gelukkig meis, dat het weer wat beter gaat.
Ja,er is veel te regelen, dat geloof ik!
Pas goed op jezelf hé!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ja het schiet op, spannend hoor. Een paar dagen ervoor heel veel rust nemen, als dat lukt en kun je genieten op de dag zelf. Het is zo leuk om te trouwen.
En ik duim voor heel mooi weer.
liefs Ibella

Marije zei

Ha Karin,
Je hebt het druk lees ik! Dus afspreken stellen we gewoon nog even uit. Ik heb het heel druk met het nieuwe huis, we mogen alvast in de tuin aan de slag! Dus ik kan m'n tijd ook goed gebruiken.
Zogauw je tijd en zin hebt hoor ik het graag, dan zien we elkaar weer. Succes met de voorbereidingen, spannend hoor. Ik heb er zin in.
Groetjes Marije