dinsdag 16 juni 2009

Bijna rust

Dinsdag --> creatieve therapie tijd dag. Dit keer hebben we een schaal gemaakt.
Na de therapie ben ik in een keer door gegaan naar het werk, de verf zat nog aan mijn vingers.
Vanavond waren de neefjes van JW er, met hen hebben we lekker gegeten en bijgekletst. De dag was weer vol, maar ik heb een voldaan gevoel. Morgen ga ik naar Nunspeet samen met een ander groepslid. We gaan de jongen opzoeken die echt in de laatste fase van de kuka zit..Ik zie er tegenop, maar voel dat ik het moet doen. Ik ben blij dat er iemand anders van de groep meegaat.

Als ik terug ben morgen hebben we een bezoek van de ambtenaar die ons gaat trouwen. Het zal wel een zware dag worden morgen, maar na morgen zitten we lekker een aantal dagen in het Hof van Saksen. Lekker uitrusten, boekje lezen, sauna, zwemmen, lekker eten...

2 opmerkingen:

marjolijn. zei

Ja, dat zijn volle en emotie volle dagen meis. Maar wel goed dat je het allemaal doet.
En dan morgen en de dagen daarna lekker genieten....heerlijk!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Een drukke dag,veel emoties. Dat mag hoor. Het is ook heel moeilijk om van zo`n jong iemand afscheid te nemen. Ik hoop dat jullie door je tranen heen ook kunnen lachen, gelukkig gaat er iemand met je mee.
Sterkte en liefs Ibella