vrijdag 26 juni 2009

Lekker dagje

Vanmorgen lekker uitgeslapen en met een heel voldaan gevoel wakker geworden. Ik heb echt een leuke verjaardag achter de rug met een enorm leuke verassing aan het einde van de dag.

Vandaag hebben we niet zoveel gedaan. De boel een beetje opgeruimd en onze reis naar Noorwegen opgehaald bij de ANWB. We hebben allebei heel veel zin in de reis. Eerst natuurlijk onze bruiloft. Die komt nu echt heel dichtbij, een weekje en dan is het zover. Precies een week om te proberen zoveel mogelijk uit te rusten en alle energie voor 3 juli te sparen;)

Ook een week de tijd om te herstellen van de verkoudheid. Zowel JW als ik zijn beide nog steeds niet helemaal weer de oude. We liggen dan ook op tijd op bed en gaan lekker even tv kijken!

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mooi zo meis, die buit heb je alvast binnen. Heerlijk toch om terug te kijken op zo'n mooie dag.
Ja, nu is het aan jullie om in topvorm te komen voor 3 july. Maar ook dat gaat je lukken...!!!
De weergoden zijn op je hand, het is de komende week ook nog stralend en warm, misschien wel te warm, maar met een goede afwisseling van rust en buiten zijn komt het helemaal goed.
Alle goeds.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Wat ontzettend leuk van iedereen om je zo`n heerlijke dag te bezorgen. En nu echt uitzieken deze week, want jullie moeten wel in topvorm zijn straks. Ik sta bij het stadhuis om te kijken en wil graag een stralende bruid en bruidegom zien. Jullie gaan fantastische dagen tegemoed, geniet volop
Liefs Ibella