donderdag 18 juni 2009

Hof van Saksen

Ik zit mijn blog te typen in een restaurantje in het Hof van Saksen, dat ligt in 'Nooitgedacht'in Drenthe. Zeg maar net een half uurtje rijden vanaf Groningen. We zitten hier met de zus van JW , haar partner en kiddo's. We hebben net gegeten en zijn allemaal ontzettend moe.
Vooral JW is helemaal uitgeteld. Vannacht werden we gewekt door muggen die vooral JW het leven zuur hebben gemaakt. Midden in de nacht zag ik JW in zijn boxershort de klamboe om het bed heen bouwen. Een grote aanval tegen de muggen. Vanmorgen moesten we ook alweer vroeg uit de veren omdat JW om 0815 bij de Carglass moest zijn, zijn voorruit was gesneuveld.

We gaan zometeen echt op tijd slapen en de komende dagen echt even proberen bij te tanken...

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Hoi luitjes,
Lekker genieten en goed uitrusten, meer hoeft deze dagen niet.
Veel plezier hé.
Liefs Marjolijn.

Marjo zei

Lieve Caroline,
Geniet maar van je dagen daar ook al zitten de muggen jullie behoorlijk dwars. Het is inmiddels wel duidelijk dat Tarceva niet zo van hoofdhaar houdt. Bijna iedereen heeft wel last met haar haar. En toch blijven we lachen want dat hoort bij onze wil om nog lang zo goed mogelijk te kunnen leven. Het bezoek aan je lotgenootje was wel confronterend hè. Je gaat gelijk aan je eigen situatie denken en dat is nog niet aan de orde. Het kost wel veel energie zo'n bezoek maar het doet je uiteindelijk goed. Voor de naasten is het "enger" om dit te ervaren dan voor patiënten zelf. Die gaan er anders mee om.
Veel liefs, Marjo