maandag 29 juni 2009

Proef make-up

Zo wat was het warm vandaag zeg.. Ik kan die warmte veel minder goed verdragen nu met de kuka..Vanmorgen moest ik al op tijd naar het Behouden Huijs en toen was het nog wel lekker op de fiets.
Daarna ben ik met de interliner naar mijn ouders gegaan, compleet met de trouwkleding en mijn net aangeschafte tas vol make-up. Een kennis heeft vandaag mijn proef make-up gedaan. Zij werkt voor kapsalons en is zelf ook kapster geweest en kon mij dus goed adviseren. Superlief dat ze naar Emmen kwam om mij te helpen.

Het is wel wennen om jezelf met zoveel make-up te zien, maar in combinatie met de kleding die ik ga dragen wordt het erg mooi (hoop ik ). We doen zoveel mogelijk ons best de huiduitslag nog een beetje weg te schminken ;) Toch kun je het altijd nog een beetje zien natuurlijk. Ik moet nog wel even mijn wimpers weer bijknippen.

Groter probleem zijn mijn nagelriemen. Ik heb ze even in biotex gezet vanmmiddag. Een nagel begon spontaan te bloeden en ook op mijn vingers beginnen rode randjes te komen die erg pijnlijk zijn als je ze aanraakt.

Jw is vannacht weer in een hotel en ik hoop dat ik goed kan slapen vannacht. Mijn psychologe zei dat ik waarschijnlijk zaterdagnacht, toen ik ook alleen was, een paniekaanval heb gehad. Ik heb nu een lijstje met dingen met haar gemaakt die ik moet doen als ik aan voel komen dat ik teveel ga nadenken en alleen ben.
Op dat lijstje staat. ' een boek lezen' dus ik dat ga ik nog maar even doen en dan val ik hopelijk snel in slaap.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, he het is warm.
Ik kan er ook niet goed tegen, maar ja alles gaat gewoon door hé.
Je bent al een mooie vrouw en op de bruiloft zul je helemaal stralen, dat geloof ik zeker.
Geniet van alle voorbereidingen.
Ik hoop dat je lekker geslapen hebt.
Liefs Marjolijn

Ibella zei

Ik hoop dat je vannacht beter geslapen hebt. Het is ook erg warm, al kan ik er goed tegen. Ik kom niet in de zon hoor.
Kaotte nagelriemen kan ik moo ook nog herinneren, maar bij mij niet tot bloedens toe. Ik hoop dat het biotexbadje helpt en misschien toch het zalfje van Marjo.
Leuk zo om alles te passen en die make-up dat blijft een beetje vreemd. Verder hoop ik dat de paniekaanvallen wegblijven, maar ja zet je gedachten maar eens stil.
Fijne dag vandaag en hopelijk is Jw er vannacht weer.
Liefs Ibella

Marjo zei

Hoi Caroline,
Een badje voor je voeten is heel goed. Maar doe ajb ruime schoenen aan, ook al was dit niet helemaal de bedoeling. Strakke maar mooie schoenen loopt echt niet lekker met die k...tenen. Probeer dat nog even uit, nu kan dat nog. Succes met alles.
Ik heb heerlijke en toch leuke zomerschoenen (zwart maar ook in wit te krijgen) van Rieker gekocht en dat gaat heel goed met die nare k...tenen. Misschien dat het nog bij je jurk past. Het is maar een tip. De rest van jou zal zeker stralen.
Nog maar 3 nachtjes en dan ben je de bruid.
Veel liefs, Marjo