dinsdag 9 juni 2009

Lekker verhaal

Het zit me eventjes niet mee wat betreft de bijwerkingen van de tarceva. Vannacht een paar keer wakker van de maagkrampen en vanmorgen kon ik om 06.30 uur naar de wasmachine met het beddegoed, ben zelf maar onder de douche gegaan. Ik had wel vaker dat ik naar het toilet moest rennen, maar nu was het wel even extreem.

Met een onbestemd gevoel in mijn maag ben ik toch naar de creatieve therapie gegaan. Vandaag hebben we gewerkt met crepe papier en houtlijm. Het was best leuk om te doen, maar echt schilderen vind ik leuker. Gelukkig was de sfeer vandaag ook wat luchtiger dan vorige week, dat had ik echt even nodig ;)

Bij thuiskomst had ik wel enorm last van een zeurderig gevoel onderin mijn rug en ik had geen zin om daar de hele middag thuis over te gaan zitten piekeren. Ik ben even gaan zwemmen maar was wel steeds bang dat ik er snel uit zou moeten om naar de wc te gaan. Gelukkig heb ik zonder een spoor na te laten het zwembad kunnen verlaten. Al mijn spieren weer even los. Daarna ben ik nog even in de infraroodsauna gestapt en gelukkig voel ik me nu een stuk beter.

Goh wat weer een relaas van lekkere lichamelijke kwaaltjes..

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, lieverd, soms zit het mee en soms zit het even tegen.
Ik hoop van harte voor je dat de balans weer snel overslaat naar de goede kant.
Gelukkig kon je wel op pad.
Schrijf jouw belevenissen maar lekker neer, meisje. Bedenk dat we er bij tijd en wijle allemaal last van hebben, dus niets is vreemd.
Voor vandaag een betere dag...!!!
Dikke knuffel.

Marjo zei

Lieve Caroline,
Tarceva is net April, die doet ook maar wat ie wil! Maar het blijft vervelend, zeker wanneer je 's nachts je bed uit moet en dan ook nog moet gaan verschonen. Dat is conditietraining op zich.
Sterkte met alles.
Dikke knuffel, Marjo

Sandra zei

Hai Karinolina,

Wat een verhaal zeg. Tja, soms ben je nét iets te laat. Wat dat betreft is Tarceva erg onvoorspelbaar. Ik had na bijna 2 jaar nóg af en toe zo'n spuitbui en nee, da's niet lekker. Je poepert gaat er ook zo van branden...
Oja, ik ben inmiddels gestopt met Tarceva, want ik weet gewoon dat het bij mij niet werkt. Bij jou werkt het gelukkig wel!
Nou meissie, heel veel lol bij de voorbereidingen van je trouwen. die van ons vorig jaar was geweldig! Jullie gun ik ook zo'n dag!
Liefs uit Delft,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl

Esther zei

Achja, die bijwerkingen van de Tarceva. Ik heb vaak op het pnt gestaan om die troep in onze vijver te gooien, maarja bij mij werkt het to nu toe nog wel en dan gaan we ervoor.
Ben je al een beetje zenuwachtig? 3 juliis al heel snel. Nog geen 4 weken.
Geniet van de voorpret, dan gaat het helemaal goed komen.

Moje,

Dikke Esther