zondag 7 juni 2009

Misselijk

Vanmorgen ging JW voetballen en ik wilde ook voor mezelf gaan sporten en even lekker in de sauna. Bij het opstaan merkte ik al dat ik me niet helemaal fit voelde, een misselijk gevoel en ik dacht misschien verdwijnt het wel na het ontbijt. Dat gebeurde niet en toen ben ik maar thuis gebleven en in bad gegaan. Even lekker in een oliebad en mijn maag tot rust laten komen.

Vanmiddag was er familie op bezoek en toen was het met de misselijkheid wel iets beter, maar het is nog steeds niet helemaal weg. Ik heb een primperan genomen , die nam ik ook toen ik chemo had.

Zo'n dagje thuis een beetje op de bank hangend met een misselijk gevoel maken je niet echt vrolijker. Aankomende week wordt een drukke week. Ik heb morgen een afspraak bij het Behouden Huijs met mijn psychologe, dinsdag creatieve therapie en woensdag hebben we een terugkomdag met de jongeren van de jongerengroep. We gaan met zijn allen wat leuks doen. Vrijdag hebben we een bruiloft in Utrecht. Ik neem mezelf maar even goed in acht vandaag en morgen, dat wil zeggen uitrusten en niet teveel ondernemen.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Ik hoop dat de misselijkheid verdwenen is nu met zo`n drukke week voor de boeg. Een dagje rust kan veel doen.

Marjo zei

Lieve Caro,
Wat een narigheid met je misselijkheid. Ik hoop dat jij je snel weer lekker voelt.
Neem je rust he meisje.
Veel liefs, Marjo