zaterdag 27 juni 2009

Vrijgezellenfeest

Vanmorgen werden JW en ik al om 800 uur gewekt door hevig belgerinkel en geklop op de ramen. De vrienden van JW stonden met een big smile voor de deur om hem mee te nemen. Ik was al op de hoogte en JW voelde zelf ook al dat het vandaag wel eens raak zou kunnen zijn. Hij probeerde gisteren de hele dag bij mij te vissen of zijn vrienden hem zouden ophalen voor een vrijgezellenfeest. Ik heb hem niets verteld en wist zelf ook pas sinds donderdag wat en wanneer er wat gebeuren zou.

Jw sprong snel onder de douche en werd toen meteen meegenomen in de auto. Ik had gisteravond al een toilettas en een slaapzak voor hem gepakt. Vannacht slaapt hij ergens in een blokhut. Ook krijgt hij een militaire drill-training en gaat hij zijn oude studielocaties weer opzoeken. Wat hij nog meer gaat doen weet ik niet, maar dat zal hij morgen wel vertellen (als hij tenminste niet meteen in 1 keer zijn bed opzoekt).

Ik denk dat hij het wel leuk gaat vinden vandaag, maar ook zwaar. Ik hoop stiekum dat ze hem niet al te veel alcohol geven, want hij is nog lang niet fit. Maar ja een vrijgezellenfeest is een vrijgezellenfeest en het hoort het er wel bij en ik vind het superleuk voor hem.

Ik was dus zelf ook al vroeg uit de veren en vol adrenaline en ben maar uit bed gebleven. Ik ben eerst lekker naar de sauna bij de sportschool gegaan. Sporten heb ik maar heel rustig aan gedaan want ik heb het gevoel dat ik echt even rustig aan moet doen. Na het sporten ben ik nog even de stad ingegaan om ' back-up' slippertjes te kopen voor aanstaande vrijdag. Ik heb ontzettend last van mijn nagelriemen van de grote tenen van mijn voeten (ontstoken) , mocht ik nou erge last krijgen dan kan ik altijd de nieuw aangeschafte makkelijke schoenen aandoen. Minder mooi, maar wel comfortabel!

Ik had geen zin om te koken voor mezelf en heb lekkere pasta bij Arioli in de Folkingestraat gehaald. Daar verkopen ze zelfgemaakte italiaanse hapjes, gerechten en het is echt superlekker. Daarna heb ik een filmje gehaald..

Ik zorg dus goed voor mezelf ;) Lekker eten, een filmpje in bed en dan hopelijk goed slapen ..

2 opmerkingen:

Ibella zei

Tja, een vrijgezellenfeestje hoort er nu eenmaal bij. Hopelijk heeft hij nog energie over. Jij bent ook lekker bezig geweest en ik hoop dat je goed geslapen hebt, hopelijk beter dan ik.
Fijne zondag.Liefs Ibella

marjolijn zei

Ja, meis zo' n vrijgezellenfeest hoort er ook bij hé. Leuk dat zijn vrienden dat voor hem georganiseerd hebben.
Goed zo zorg nu ook maar goed voor jezelf.
Ik hoop dat je lekker geslapen hebt.
Zonnige zondag hoop ik.
Liefs Marjolijn.