vrijdag 5 juni 2009

Bijwerkingen

Poe vandaag heb ik niet echt mijn dag ..Ik werd wakker en merk dat ik in de ochtenden weer meer last heb van opgezette ogen. In november had ik dit ook zo erg toen ik net met de tarceva begon. Ik dacht toen nog dat ik stuwing had, maar het bleek een toxische bijwerking. Nou de tarceva is weer lekker bezig (moet ook), maar ik heb zo'n enorm droge huid, mijn bed ligt vol met schilfers die kan ik dagelijks uitzuigen. Ik smeer me in met olie, maar het gaat niet echt weg. Mijn ogen zijn rood , vooral de wimperranden, mijn pukkels lijken weer iets erger en mijn gezicht is vooral rood. Wat dat betreft lijken de bijwerkingen in vlagen te komen.

Ook had ik vanmorgen last van mijn rug en al met al werd ik er niet vrolijker van. Opeens realiseer je je weer hoe naar het allemaal is.
In de loop van de middag is de pijn in de rug in ieder geval weg gegaan en ook mijn ogen zijn minder dik.

Vanavond kwamen vrienden eten en dat werd laat, maar was wel gezellig. Ik hoop dat het morgen meer mijn dag is..

Geen opmerkingen: