woensdag 24 juni 2009

Kadootje voor mezelf

De griep lijkt iets minder erg te worden gelukkig. Vannacht heb ik goed geslapen en vanmorgen heb ik lekker rustig aan gedaan. Rustig ontbeten, gedouched en in de loop van de middag naar de stad geweest. Ik wilde even wat make-up kopen voor de bruiloft volgende week. Er is wel iemand die me gaat opmaken, maar het leek me wel handig om zelf al wat kleurtjes te kopen die ik in gedachten had voor bij mijn kleding.
Voor mijn zoektocht naar een goede mascaa (nu eens 1 die mijn wimpers niet langer maakt) vroeg ik iemand om hulp.

Voor ik het wist zat ik op een stoel en werd mijn oude make-up erafgehaald. Samen met de verkoopster heb ik gekeken wat goed mijn huid paste. Uiteindelijk heb ik allemaal parfumvrije make-up gekocht. Ze heeft me ook opgemaakt, alleen de oogschaduw heeft ze niet gebruikt, omdat ik anders teveel aan JW zou verraden. Al met al waren de spullen die ik nodig heb behoorlijk prijzig, maar ik dacht wat kan het mij schelen een kadootje voor mezelf omdat ik morgen jarig ben ;)

8 opmerkingen:

Esther zei

Inderdaad, wat kan het jou ook schelen....Hartelijk gefeliciteerd en een hele fijne dag morgen

Liefs Esther ;)

pap en mam zei

Lieve Karin: van harte gefeliciteerd met je verjaardag!30 jaar geleden nooit gedacht zo'n supermeid te zullen krijgen. Daar zijn en blijven we heel erg trots op en dankbaar voor.
Ook voor Janwillem een dikke knuffel.Ook nooit gedacht zo'n super schoonzoon te zullen krijgen. Fijne dag en tot vanmiddag! XXX Pap en Mam

marjolijn zei

Van harte proficiat, jarige job..!!
Maak er een fijne dag van, samen met JW en familie en vrienden.
Maar dat gaat zeker wel lukken.

En leuk alweer een stapje verder richting bruiloft. Fijn dat je zo goed geslaagd bent.

Stralende dag, lieve meis.

Berend zei

Ik wens je een fijne en zonnige verjaardag toe!

Ibella zei

Lieve Caroline,

Van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag, ik hoop dat het een geweldige dag wordt.
Leuk kadootje en dan maakt de prijs even niet uit.
geniet van vandaag, dikke kus, ook voor JW.
Liefs Ibella

hendrike zei

Gelijk heb je!
Enne,van harte gefeliciteerd!
En een hele fijne dag.

Marije zei

Hee Karin,
Van harte met je verjaardag. Ik ga je vandaag nog bellen hoor, maar eerst even een reactie hier!! Hoop dat het nu al een fijne dag is. En het is prachtig weer, ook al mag je dan niet teveel in de zon. Hij is ook veel te fel hoor, voor mij ook zeker! Heb je al veel bezoek? Zo fijn dat je je nu goed voelt om je verjaardag te vieren. En dan volgende week nog eens een spannende dag! Wij zijn erbij hoor, veel zin in. Ik hoop je vandaag nog even te spreken, kletsen we dan ff bij. Geniet van alles om je heen vandaag en van wat nog komen gaat!
Veel liefs Marije

Marjo zei

Lieve Caroline,
Je moet jezelf soms een mooi cadeau geven en dat is nu de make-up. Wat zul jij een fraaie bruid worden!!
Proficiat met je verjaardag: 30 jaar worden, een kroonjaar dus.
Veel liefs, Marjo