maandag 15 juni 2009

Wie nog even leven wil..

We waren beide ontzettend moe gisteravond maar toch wilde het inslapen niet echt lukken. Vooral JW slaapt erg onrustig de laatste tijd. Bij het opstaan vanmorgen viel de vermoeiedheid gelukkig mee, JW is naar Arnhem en ik ben vanmorgen naar mijn werk geweest. Het werken gaat best lekker in ben met meerdere dingen bezig. Ik merk wel dat ik er weer in moet komen en sommige dingen niet meer goed weet niet, puur omdat ik een tijd weg ben geweest.

Aan het einde van de dag ben ik lekker naar de sauna geweest. Heerlijk ontspannen en daarna met een bak eten voor de tv (he he ). Ineens ging de bel en stonden twee nichten van mij voor de deur. Ik had het anderhalve week geleden afgesproken, maar de afspraak niet goed onthouden en opgeschreven. Ik had ze al een hele tijd niet gezien en ze vonden dat ik er goed uitzag, stukken beter dan begin juli op een verjaardag van mijn opa. Dat klopt ook wel want toen was ik echt mager en als ik foto's van dan bekijk zie ik er grauw en grijs uit.
Wat dat betreft zie ik er nu stukken beter uit dan toen qua lijf.. Toch, mijn huid is dan wel niet grauw meer, maar wel ontzettend rood, onder de pukkels soms, rode ogen , dood haar...Vandaag was er zelfs een collega die kon zien dat mijn haar echt dunner werd en dat er een kale plek in zat....

Naja zolang ik me nog zo mag blijven voelen doe ik het ervoor, wie nog even leven wil moet pijn lijden ;)

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Die uurtjes werk geven weer energie voor de broodnodige verandering.
Gewoon lekker door gaan met alle dingen die goed gaan.
En er volop van genieten, ook dat is goed voor lijf en leden.
Have fun, liefs Marjolijn.

hendrike zei

Fijn dat het werken goed gaat! Dat je dingen gemist hebt is wel logisch natuurlijk.Lijkt me heerlijk om wat te werken,even geen kanker maar echt iets doen!Dat is ook goed voor je.

Esther zei

Tja, die kale plekken in je haar....heel herkenbaar en alleen maar de dingen zien, die je eigenlijk niet wil zien. Ook heel herkenbaar....maar we gaan voor het leven ;)
Ik ben niet iemand ie elke dag op de web-log van anderen kijkt, maar ik ben wel trouw, want ik doe da 1 keer per week ;)

Liefs Esther