donderdag 4 juni 2009

Uitgeslapen

Gelukkig heb ik goed geslapen vannacht..vanmorgen was ik eerst al om 700 uur wakker maar daarna heb ik nog tot na tienen doorgeslapen.
Ik merk meteen dat ik me dan beter voel de dag erna.
Vanmorgen allerlei regeldingetjes gedaan en in de middag wezen sporten. Zo heerlijk dat ik dat weer kan, het geeft me echt power en ik heb het gevoel dat ik mijn lijf weer sterk maak voor een komende aanval van kuka en agressieve medicijnen.

Vandaag was het ook weer tijd voor een wimperknipsessie bij de kapper. Ik had een tijdje geleden zelf een schaartje gekocht met een borsteltje maar ik kan het niet zo goed als de kapper. Ik heb al genoeg bijwerkingen waar ik me aan erger, dode haren, pukkels, droge huid en verknipte wimpers kan ik er echt niet bij hebben. Dat is nou de enige bijwerking die nog een beetje charmant is (mits mijn wimpers niet te lang krullen en ik me net een kermisattractie voel). Ik merk altijd dat het hoog tijd is om heen te gaan als mijn zonnebril niet meer op kan , omdat dan mijn wimpers tegen de glazen gedrukt worden ;)

Vanavond heb ik heerlijk gegeten bij een indisch restauntje aan de A-straat supergezellig, een aanrader!

4 opmerkingen:

Esther zei

Uitslapen!!!!!!! Heerlijk!
Nog 4 weken en dan kan ik ook.
De wimpers en wenkbrauen knip ik zelf eraf....het is nog niemand opgevallen dat ik ze knip, dus dan zal het wel meevallen.
Alvast een fijn weekend!

Liefs Esther

marjolijn zei

Uitslapen.....dat is een heerlijkheid, als je dat zo kunt.
Op naar een fijn weekend meis.
Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Laat die wimpers maar mooi een beetje bij knippen. Op "de" dag zijn ze dan lang vol en prachtig. Ik zit te denken waar dat restaurantje kan wezen, want ik wil ook nog graag een keer uit eten.
Fijn weekend, liefs Ibella

Marjo zei

Lieve Caroline,
na de vakantie had ik lekker veel te lezen op je blog. Ik vind het fijn om te lezen dat het goed met je gaat en dat je genoeg energie hebt om van alles te plannen. En een bruiloft in het vooruitzicht maakt je vanzelf al blij. Het is terecht dat je moeder je gruwelijk heeft verwend. Zij zit natuurlijk ook met tegenstrijdige gevoelens en nu kan zij even los met bankkaart. Geniet er maar lekker van.
Ik herken dat uitslapen ook zo, je wilt er niet aan toegeven maar wanneer je da wel doet voel je je inderdaad veel beter. Daardoor is de kwaliteit van die dag ook veel beter.
Fijn weekend en een dikke knuffel, Marjo