zondag 21 juni 2009

Moe maar gezellig

We zijn weer thuis van een paar dagen Hof van Saksen. We hadden gehoopt lekker fris, fruitig en uitgerust weer terug te keren, maar helaas is dat niet gelukt. Vannacht werd ik helaas geteisterd door flinke darmproblemen en ik heb de wc zeker wel 3 a 4 keer gezien vannacht. De tarceva is onvoorspelbaar en was vannacht weer lekker aan het hakken.
Vandaag voelde ik me behoorlijk gesloopt. Het is ook altijd drukker als je met twee kleine kinderen bent dan met zijn tweetjes. toch was het ook juist heel gezellig dat de kinderen van JW's zus erbij waren, maar eerlijk is eerlijk het kost wel energie en ik kam me dan ook goed voostellen dat S en W soms zelf ook op hun tandvlees lopen.

Ik hoop dat ik vannacht geen last heb van de bijwerkingen, ik ben echt toe aan rust. Komende week heb ik nog een verjaardag op het programma staan, ik word 30 en volgende week is de bruiloft. Ik heb echt behoefte aan een rustig weekje en daar gaan we dan ook ons best voor doen!

3 opmerkingen:

Jeanet zei

Nou, slaap lekker, dan! Hoop dat die bijwerkingen snel weer verdwijnen, zodat je OPTIMAAL kunt genieten van al wat er te gebeuren staat. Whoohoo, trouwen!!!

marjolijn zei

Welkom thuis meis,
Ja, dat worden twee belangrijke feesten voor je.
Daar moet je zeker van genieten.
En de dagen tussen door, goed gebruiken om de accu weer helemaal op te laden.
Rust lekker uit om die grote dagen goed te kunnen beleven.
Liefs Marjolijn

Ibella zei

Zo met elkaar een weekend weg is natuurlijk heel gezellig, maar ook heel vermoeiend. Daar weet ik alles van. Vervelend die tarceva, zo onvoorspelbaar. Doe maar rustig aan de komende week, al snap ik dat dat heel moeilijk zal zijn. 30 worden is natuurlijk ook heel speciaal en moet gevierd worden. Bij deze alvast gefeliciteerd. Probeer het allemaal over je te laten komen en vooral ervan te genieten.
Liefs Ibella