woensdag 10 juni 2009

Weerzien

Vanmiddag had ik een terugkomdag bij de jongerengroep. Na de laatste keer hadden we besloten nog iets leuks te doen met zijn allen. We hebben met zijn allen geschilderd.
Het was heel leuk om iedereeen weer te zien, maar ook verdrietig. Een jongen kon er niet meer bij zijn, te ziek en te zwak. Dat raakte me behoorlijk. Ik heb heel veel aan hem gehad, de manier waarop hij over zijn ziek zijn praatte, zo rustig en zo vol vertrouwen en zonder angst. Ik vond het heel jammer hem niet meer te spreken of te zien. We hebben zijn emailadres gekregen en misschien dat we met de groep nog bij hem langs gaan, mits hij daar zelf op zit te wachten natuurlijk..
Na afloop hebben we emailadressen uitgewisseld en besloten nog een keer ergens te eten met zijn allen.

Dus best een emotioneel dagje, maar ook erg gezellig om iedereen weer te zien.

O ja, vannacht heb ik gelukkig in 1 keer doorgeslapen, zonder toiletbezoek ;)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn dat je weer een hele nacht doorgeslapen hebt. Een goede nacht heb je zo nodig.
Ja, en die ontmoetingen met een groep waar je zoveel aan gehad hebt zijn heftig, zeker als er geen goede berichten van anderen zijn. Maar gelukkig ook met vele gezeliige momenten.
Toch weer een lekker dagje meis, ook al zal het een nat dagje zijn, hier hoost het op dit moment.
Alle sluizen worden open gezet, met bakken komt het naar beneden.
Knuffel.

Ibella zei

Zo`n terugkomdag met iemand er niet bij is erg emotioneel, ook ik heb dat gehad, nadien zijn we met de hele groep na de crematie geweest en dat was erg fijn. Zo hebben wij het kunnen afronden. Ik heb nog steeds contact met iemand uit die groep, ook al is het 2jaar geleden.
Hopelijk houd het lichaam zich nu wat gedeisd, want dat blijft vervelend.