zaterdag 6 juni 2009

Smoothie

Vanmorgen werden we pas om 1100 uur wakker. Mijn zusje belde ons wakker, wie laat lagen we anders nog wel langer ;)
We hebben rustig ontbeten en daarna gesport. Jw en ik zijn tegenwoordig helemaal into the smoothies..Op de markt een flinke partij verschillende fruitsoorten gescoord en vandaag hadden we een smoothie van yoghourt, frambozen, aardbeien en mango. Erg lekker.

Ik voel me gelukkig een stuk beter dan gisteren, mijn humeur was stukken beter en een gezellige ik zorgt automatisch ook voor een vrolijker JW..

2 opmerkingen:

Esther zei

Tja, die bijwerkingen van de Tarceva, die komen en gaan.
Heb ook af en toe best wel huidproblemen van de Tarceva.

Liefs Esther

Ibella zei

Smoothies zijn heerlijk, hebben Marian en ik ook jaren gedaan, maar zijn er nu helemaal af.
Je hebt goede en slechte dagen en je partner reageert daarop. Ook dat hebben wij net weer gehad. Nee niet gegeten in je indische restaurantje, maar mexicaans op de Vismarkt.Het viel daar een beetje tegen. Fijne zondag, liefs Ibella