maandag 22 juni 2009

Griepje

Meestal ga ik de maandagochtenden naar mijn werk, maar omdat ik zo moe was heb ik vanmorgen uitgeslapen. Gelukkig had ik vannacht geen last van sprintjes naar het toilet, maar ik heb toch onrustig geslapen. Ik begin last te krijgen van ontstoken nagelriemen en vannacht kreeg ik er last van als er dekens op lagen.

Helaas hebben we ook nog eens beide een verkoudheidje opgelopen. Snotneus en traanogen.

Ook kreeg ik vandaag het bericht dat G (de jongen uit de jongerengroep) waar ik vorige week geweest ben zaterdag is overleden. Ook al weet je dat het snel zou gebeuren, ik schrok toch. Het is een klap in je gezicht. Ik ben er toch wel een beetje van ontdaan, maar tegelijkertijd dankbaar dat ik hem nog gezien en gesproken heb vorige week. Misschien dat we nog naar zijn begrafenis gaan met de groep. Ik denk dat dat op mijn verjaardag zal zijn..

Na het nieuws ben ik even gaan sporten en terwijl ik luisterde naar de radio kwam een liedje van de cd die we met de jongerengoep hebben samengesteld. Een nummer die mij voor we de cd maakten totaal onbekend was en nu opeens hoorde ik hem op de radio. Natuurlijk , het nummer valt me nu op omdat ik hem herken van de cd, toch vond ik het een bijzonder moment.

Na het sporten ben ik een beetje met de lay-out (kleurtjes enzo) van mijn blog aan het prutsen gegaan. Een aantal lezers zal de bloemen wel herkennen ;) Onze trouwkaart heeft dezelfde bloemen en ik vond het wel leuk om die op mijn weblog te zetten.

6 opmerkingen:

je zus zei

Ik vind je lay-out nu in 1 woord
TOP

liefs martine

marjolijn zei

Hoi meis,
Dat je een keertje overslaat zal geen probleem zijn, nu even goed op jezelf passen en zorgen dat je van moeheid, verkoudheid afkomt.
Ja, hé dat hakt er altijd in als een lotgenoot overlijdt, sterkte er mee!
Toch hoop ik dat je jouw verjaardag ook leuk en feestelijk gaat vieren.
Ik wens je alvast van harte proficiat...!!
Dikke kus en liefs Marjolijn.

Erin & Mark zei

hoi hoi,

hoop dat je je snel weer beter voelt, dus goed voor je zelf zorgen en naar je lichaam luisteren!

Ik hoop ook dat de trouwkaart in de bus ligt als we weer thuis zijn. De drie weken vakantie zijn omgevlogen en woensdag komen we al weer thuis!

De nieuwe kleuren zien er goed uit, dus ik vertrouw dat de kaart er ook goed uit ziet!

Tot snel!

Ibella zei

Het blijft schrikken, ondanks dat je weet dat het gaat gebeuren, maar je hebt hele fijne herinneringen aan hem en hem ook nog gesproken en dat blijft je altijd bij.
Lieve meid, eerst opknappen van verkoudheid enz. Even kiezen voor jezelf, het werk blijft wel liggen.Het ziet er mooi uit op je blog.
Het is nu al prachtig weer, rust lekker uit en geniet ervan.
Liefs Ibella

Esther zei

Eigenlijk is het wel een beetje te mooi weer voor griep hoor. Offf heb je er een van de Mexicaanse soort? Dat is toch niet te hopen. De logo ziet er super uit, dus dat zal het trouwkaartje ook wel zo zijn. Het schiet op he? Nog een dagje of 10...
Als er een lotgenootje overlijdt is dat toch best wel emotioneel. Je wist het eigenlijk al wel, maar toch blijft dit kl@ten. Een mooie herinnering is dat je hem vorige week nog gezien en gesproken hebt.
Jammer voor je verjaardag als je een crematie hebt, maar ik wens je donderdag snel uit bed (veel te mooi weer om in bed te liggen) en een hele fijne verjaardag!
er komt toch wel een trouwfoto van jullie op de blog????

Liefs Esther

Marjo zei

Lieve Caroline,
Er gebeurt een hele boel zo in een week. Heel veel sterkte met het verwerken van het overlijden van je lotgenoot. Een verkoudheid is dubbel zo hard werken dan normaal, neem wel je rust hoor!!! Ik vind je nieuwe kleurtjes mooi. Het blijft een leuk "speeltje" onze weblogs.
Het beste voor jullie alletwee.
Veel liefs, Marjo