woensdag 19 november 2008

Fontana II

Vandaag weer een heelijk dagje sauna ,zwembad en relaxen achter de rug.. Het zwemmen gaat beter dan een maandje geleden toen we hier ook waren. Mijn conditie is dus vooruit gegaan, wat dat over de KUKA zegt...geeen idee

JW en ik zitten echt de tijd tot de scan zoveel mogelijk in te vullen met leuke dingen doen en genieten. We leven in een hele bijzondere wereld. Later opstaan dan gewend, tv-programma's kijken die je normaal niet ziet, meer dan normaal van huis zijn, veel mensen op bezoek, gesprekken die je normaal pas op je 60e+ voert etc.

Ik merk bij mezelf dat ik een soort rust krijg. Ik MOET niks meer ,ik kan doen wat ik wil en het rennen en vliegen is er niet meer.

Maar wat ik liefste wil is: op tijd opstaan, werken, sporten, nadenken over je toekomst, nadenken over de dingen in en rondom je huis, welke vakanties wil je nog maken, en nog zoveel dingen die ik nu vergeet op te schrijven maar ZONDER bang te zijn voor ploteslinge pijntjes, kwaaltjes en stress van ziekenhuizen..

1 opmerking:

je zus zei

Hi,

Fijn dat het weer bevalt in Fontana samen met JW.
Maar wat jij het liefste wilt, wil ik ook het allerliefste....

Dikke kus Martine