maandag 10 november 2008

Alweer een hotel

En alweer bevind ik mij in een hotel, jonge jonge wat een luxe.

Vanmiddag met mijn ouders en co vertrokken richting Schoorl.
We zijn tegen het einde van de middag aangeomen en hebben in Bergen gegeten.

Tijdens het eten kreeg ik het weer te kwaad natuurlijk. Het personeel daar zal wel gedacht hebben dat ik het eten te pittig vond ofzo...Ik had die tranen wel verwacht, maar ook dit keer luchtte het wel op.Het toetje hebben we helaas niet gehaald, morgen weer een poging:)


Gelukkig gaat het nu weer beter, lig lekker in bed tv te kijken. Morgen kijken we even wat we gaan doen. ALs het een beetje lekker weer is wil ik sowieso graag naar het strand natuurlijk!

1 opmerking:

StefanN zei

wijffie,

Afwisseling moet je een beetje houden.
De ene keer vliegt het bier over tafel, de andere keer de tranen.
Geniet lekker met de familie!!

dikke kus sig