dinsdag 11 november 2008

Even rust?

Weer thuis na een paar daagjes even ertussen uit. Het was fijn om en paar dagen met mijn ouders en zusje door te brengen. Na alle hectiek van de afgelopen maanden was dit echt even nodig.

Toch is het ook fijn om weer thuis te zijn ( doe aslof ik jaren ben weggeweest uhum). Ik hoop dat ik tot de scan van 28 november een beetje tot rust kan komen en alles een beetje op een rijtje kan zetten. De achtbaan heb ik fysiek en emtioneel wel gezien, doe mij nou maar even wat tijd om het te overzien:)

Morgen naar het Behouden Huys, een intakegesprek. Het lijkt me heel fijn als ik daar al mijn stress en verdriet een plek kan geven, ik hoop ook samen met JW. De tijd die er dan thuis en met familie en vrienden is hoop ik dan zoveel mogelijk met positieve energie door te brengen ( en daar horen ook heus wel tranen bij).

Geen opmerkingen: