zaterdag 8 november 2008

Geen zin

Op zich goed doorgeslapen vannacht maar wel een hele nare droom gehad. Met die droom in mijn hoofd werd ik wakker en dat was niet fijn. Pas in de loop van de ochtend kon ik mijn zinnen een beetje verzetten.

In de middag kwamen er vrienden uit Arnhem waar we enorm mee hebben gelachen, het bier vloog letterlijk over de tafel;)

Na het bezoek voel ik me blij en verdrietig tegelijk. Ik ben zo blij met de mensen om mij heen dat ik er verdrietig van word:

Ik heb helemaal geen zin om me te realiseren dat al die leuke dingen die ik doe (en altijd gedaan heb) straks niet meer kunnen!
Ik heb helemaal geen zin om JW en mijn ouders en zusje alleen te laten en alleen te zijn. Mijn familie en vrienden die ik nu om me heen heb daar ben ik superblij mee. Ik wil helemaal nog niet dat ik ze straks niet meer zie. Ik wil nog veel te veel!

Ik ben blij dat ik komende woensdag ga praten met mensen van het Behouden Huys. Ik ben er nu echt aan toe om bepaalde vragen en emoties een plek te geven anders krijg ik geen rust.

Eerst nog even een paar dagen weg met mijn ouders en zusje (inclusief dochtertje). Ik hoop dat ik dan even tot rust kom en de boel een beetje van me af kan zetten.

2 opmerkingen:

Jeanet zei

Het blijft een rollercoaster, he? Ik hoop dat je vindt wat je nodig hebt bij het Behouden Huys!
Eerst even lekker de zinnen verzetten met je family!
Liefs!
Jeanet

StefanN zei

Caroline,
we hebben genoten van het bezoek. Merk dat onze gesprekken ontzettend intensief en persoonlijk zijn. Dat maakte het heel erg bijzonder. Hou vol en we doen het snel nog eens!

(ben na de Brugse Zot Dubbels wel even een uurtje gaan liggen toen we thuis waren)