donderdag 13 november 2008

Behouden Huys

Vanmorgen een beetje uitgeslapen omdat we gisteravond bij vrienden zijn geweest. Het gaat redelijk goed, ik heb zo nu en dan wel last van mijn rug maar probeer er niet teveel op te letten. Het hoeft niet perse iets negatiefs te betekenen namelijk. Met mijn gezicht gaat het ietsie beter. De uitslag is nog duidelijk aanwezig, maar de gezwollenheid (vooral rond mijn ogen) neemt af. Ook is het minder een branderig gevoel. Dat is wel fijn.

Gisteren dus ook bij het Behouden Huys geweest. Het hele verhaal verteld. De mevrouw met wie ik praatte was onder de indruk natuurlijk, maar wel profesioneel. Ze adviseerde om apart van JW hulp te nemem. Als we het samen zouden doen dan houd je onbwust weer heel veel rekening met elkaar. Ik heb ook gevraagd of ik via het Beouden Huys in contact kon komen met andere jonge mensen met kanker, maar zij gaf aan dat het momenteel best moeilijk is. Over twee weken heb ik mijn tweede intake en kijken we naar een begeleidingsstrategie.

Ik kan nu dus nog niet zoveel zeggen of ik er iets aan ga hebben. De eerste indruk was in ieder geval positief en mocht ik gedurende de begeleiding me er niet prettg voelen dan stop ik gewoon ..

Verder vandaag een rustig dagje. Ga samen met JW bekijken wat we nog willen doen tot de scan van 28 november.

Geen opmerkingen: