zaterdag 1 november 2008

Gewoon een zaterdag..

Vandaag sinds tijden weer eens een zaterdag beleefd zoals andere zaterdagen.
Ik voel nu even helemaal geen stress omdat ik gisteren nog met eigen ogen heb gezien dat ik me nu even niet druk hoef te maken op de longfoto.

IK heb vandaag weer eens zelf boodschappen gedaan, koffie gedronken met mijn ouders en in Haren nog even wat lekkere warme truien gekocht. Kan niet uitleggen hoe fijn het is om weer een beetje je eigen gang te gaan..

Ik was zelfs zo relaxed en zo niet met de KUKA bezig dat ik mijn broodnodige injectie van 1200 uur ' s-middags helemaal was vergeten. Om vijf uur nog snel even gedaan!

Wat ook meteen opvalt is dat je je meteen druk gaat maken, over eigenlijk onbenullige dingen, als basale zaken weer wat beter gaan. Ik heb weer wat energie, geen rugpijn, voldoende adem en geen stress, ga ik balen van de acne op mijn gezicht !! Stom he dat ik dat in mijn situatie nog doe. Aan de andere kant wel een bewijs dat ik weer de ruimte en de energie heb om me er druk om te maken en dat het dus ietsie beter gaat.

Morgen gaan we lekker naar het Kurhaus. De komende 4 weken willen we echt even proberen te ontspannen en te genieten. Als na 4 weken alles nog steeds stabiel is wil ik ook weer wat serieuse dingen oppakken.

2 opmerkingen:

Femke zei

Lieve Karin!
Wat goed om te horen dat de arts tevreden was! Echt heel fijn!
En ook goed dat je meteen wat dingen oppakt, je hebt een lekkere zaterdag gehad zo te horen! En nu Kurhaus, blijf je daar een paar dagen? Ben benieuwd!
Geniet van je weekend, tot gauw weer,
Liefs
x
Fem

Wendy zei

Hey Karin,

Positieve berichten! Eindelijk... en natuurlijk superfijn. Goede opstekers om ook weer gelijk het een en ander op te pakken, zo te lezen. Geniet van jullie weekendje en we bellen snel.

Liefs, Wendy