dinsdag 4 november 2008

JW en Femke

We liggen lekker in bed.Ik ben moe maar ook voldaan van het uitje Kurhaus. Vanmorgen werden we wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Rustig opgestaan en toen genoten van een superluxe ontbijt! Heerlijk de tijd genomen en van alles geproefd, inclusief de champagne ;)

Daarna hebben we nog een strandwandeling gemaakt die ik goed kon volhouden. Verspreid over de ochtend\middag hebben we in totaal wel een uur gewandeld.

In de loop van de middag zijn we naar Den Haag gereden, lekker even door de stad lopen en shoppen. Het is zelfs gelukt om een jas voor JW te kopen, meestal is hij niet zo van het passen :)
Goede actie want hij deed hem meteen aan en 5 minuten later had hij dikke sjans met Femke Halsema, zelfs ik moest toegeven dat het zo was. (De nieuwe jas is groen, kan het ook aan liggen)

Aan het eind van de middag met een vriendin en JW nog even ergens gegeten en daarna richting huis.

We kunnen weer terug kijken op een geslaagd uitje. Maar ik ben ook wel blij om nu even lekker thuis te zijn. Ik heb naast de lol en het genieten ook heel goed met JW kunnen praten over minder leuke onderwerpen. We hebben de nodige tranen laten gaan, maar uiteindelijk lucht dat ook op.

Het enige lichamelijke dat mij momenteel een beetje dwars zit is dat het naast de uitslag net lijkt alsof ik keihard inelkaar gemept ben. Er zit een verdikking op mijn neus tussen mijn ogen en ook de rest van mijn gezicht lijkt opgezet. Ondanks de resultaten van vrijdag ga je je dan toch druk maken of de uitzaaingen in mijn lymfesysteem erger zijn geworden.

Ik heb Postmus gemaild (VU) met mijn bezorgdheid en hoor wel wat hij er van vindt.....

2 opmerkingen:

StefanN zei

Fijn om te horen dat jullie het lekker hebben gehad. JW schijnt iest met groene jassen te hebben ;)
hou je taai!

Femke zei

En ik maar denken dat ik het was! haha ;) Maar het was die andere Femke... gelukkig maar..
Klinkt goed jullie uitje! Heerlijk hoor!
Hou je taai en tot gauw weer!
XXX
Femke (niet Halsema... ;))